Přejít k hlavnímu obsahu

US.Cod2 přechází pod Conexii

8. 8. 2007 | 13:40
Když na začátku prázdnin opouštěl tým okolo Radka "pRox" Lásky tým  Illusion Pictures a začínal novou kapitolu v multiklanu  UnitedSports, vše vypadalo skvěle. Toto tvrzení potvrzuje i sám Jiří "ajass" Siegel. "Když jsme přecházeli z ipt do uS tak nám slíbili (managment US - pozn. red.) mnohem lepší podmínky než v ipt." Ovšem jak se později ukázalo, byly to pouze plané sliby. "Postupem času jsme však zjistili, že uS svoje sliby plní napůl a jako tým (managment) jsou absolutně neschopní v komunikaci mezi sebou. Napíšeš jednomu managerovi a ten se o tom nepodělí s druhým a s třetím tudíž docházelo hodně k omylům a k vymluvám, že o tom vlastně ani nevěděli". Nyní tým mění opět působiště a to za mutliklan  Conexia.
Výchozí obrázek
uscnx
Když na začátku prázdnin opouštěl tým okolo Radka "pRox" Lásky tým cze Illusion Pictures a začínal novou kapitolu v multiklanu cze UnitedSports, vše vypadalo skvěle. Toto tvrzení potvrzuje i sám Jiří "ajass" Siegel. "Když jsme přecházeli z ipt do uS tak nám slíbili (managment US - pozn. red.) mnohem lepší podmínky než v ipt." Ovšem jak se později ukázalo, byly to pouze plané sliby. "Postupem času jsme však zjistili, že uS svoje sliby plní napůl a jako tým (managment) jsou absolutně neschopní v komunikaci mezi sebou. Napíšeš jednomu managerovi a ten se o tom nepodělí s druhým a s třetím tudíž docházelo hodně k omylům a k vymluvám, že o tom vlastně ani nevěděli". Nyní tým mění opět působiště a to za mutliklan cze Conexia.

Na to, že tento squad je poměrně mladý, začal v poslední době podávat stabilní výkony a to především na české scéně, kde se mu už několikrát povedlo porazit cze inteRaction, kteří jsou řazeni mezi top 5 týmů u nás. Jako svůj největší úspěch považují letošní 7. mezihernový turnaj, kde se umístili na 3. místě.

Na otázku, zda se nebojí, že by v managmentu Conexie mohl nastat stejný problém jako v US, odpovídá znovu Jiří Siegel. "Nemyslím, jelikož před přichodem do tohoto mc jsme kontaktovali jejich cs:s sekci a ta nám potvrdila , že svoje sliby plní a dokonce po příchodu jsme si dohodli opravdu dobré podmínky a dokonce už i můj učet to pocítil + hned nám zařídili server takze conexia svoje sliby zatím plní a doufám, že i plnit bude :)"

Conexia-gaming Line Up:
cze Jiří "ajass" Siegel
cze Václav "NeX" Vaněk
cze Lukáš "dop!nk" Chvojka
cze Jan "Kafe" Lánský
cze Radek "pRox" Láska