Přejít k hlavnímu obsahu

theSGL: Champion's League v CS:S?

27. 10. 2007 | 15:25 Counter Strike: Source
SteelSeries dotovaná liga Continental Challenge League pořádaná známým pořadatelem - theSGL - se může stát další prestižní evropskou online soutěží.Jak bude probíhat?Na začátku je důležité se zaregistrovat na této adrese. theSGL po skončení registrací udělá divize pro tuto ligu, které ale závisí na počtu účastníků. Pokud by se například přihlásilo dostatek  německých týmů, SGL udělá jednu čistě německou divizi. Naopak kdyby se třeba z  Řecka přihlásil jediný klan, SGL jej přidá do "skandinávské," nebo "jihoevropské" divize. Skutečně tedy záleží na registracích - pokud by se přihlásil dostatek CZ/SVK klanů, SGL může udělat třeba i československou divizi - tuto ligu můžete ovlivnit i vy!
Výchozí obrázek

SteelSeries dotovaná liga Continental Challenge League pořádaná známým pořadatelem - theSGL - se může stát další prestižní evropskou online soutěží.

Jak bude probíhat?

Na začátku je důležité se zaregistrovat na této adrese. theSGL po skončení registrací udělá divize pro tuto ligu, které ale závisí na počtu účastníků. Pokud by se například přihlásilo dostatek de německých týmů, SGL udělá jednu čistě německou divizi. Naopak kdyby se třeba z gr Řecka přihlásil jediný klan, SGL jej přidá do "skandinávské," nebo "jihoevropské" divize. Skutečně tedy záleží na registracích - pokud by se přihlásil dostatek CZ/SVK klanů, SGL může udělat třeba i československou divizi - tuto ligu můžete ovlivnit i vy!

Pro ty nejlepší evropské klany, které ovšem vyseeduje sama SGL, tu bude takzvaný Continental Cup, což bude prestižní turnaj blízce následující formát Ligy mistrů, který bude pořádán pro 32 (jak jsem již zmiňoval) vyvolených.

Pozor: těchto 32 klanů zároveň bude hrát i ve zmiňovaných divizích!

Tato soutěž vypadá opravdu slibně - nenechte si ji ujít. Stay tuned for more info!

 

Kdybyste si nevěděli rady s registrací, napište mně nebo Majklovi - pokud se žádostí sejde více, Majkl prý napíše návod.