Přejít k hlavnímu obsahu

Neoficiální UGT movie by Ninja

30. 10. 2007 | 16:04 Counter Strike: Source
Možná jste si všimli ikonky a nyní na ni zmateně hledíte - ano, dal jsem tuto newsku do CS:Source sekce z prostého důvodu - hráčům jiných her se asi nevyplatí stahovat tento Ninjův kousek.Důvod je jednoduchý - přestože mám movie úctyhodných 808MB a je dlouhé třičtvrtě hodiny, ze samotné LANky je pouze pár záběrů (přesněji řečeno - osm a půl minuty).V první části uvidíte již zmiňovanou akci, ve zbytku (bezmála čtyřicet minut) se zase podíváte na VIP akci klanu  NecroRaisers.css. Seznámíte se například s doj1čovou maminkou... To už bych ale předbíhal. Podívejte se sami.
Výchozí obrázek

Možná jste si všimli ikonky a nyní na ni zmateně hledíte - ano, dal jsem tuto newsku do CS:Source sekce z prostého důvodu - hráčům jiných her se asi nevyplatí stahovat tento Ninjův kousek.

Důvod je jednoduchý - přestože mám movie úctyhodných 808MB a je dlouhé třičtvrtě hodiny, ze samotné LANky je pouze pár záběrů (přesněji řečeno - osm a půl minuty).

V první části uvidíte již zmiňovanou akci, ve zbytku (bezmála čtyřicet minut) se zase podíváte na VIP akci klanu cze NecroRaisers.css. Seznámíte se například s doj1čovou maminkou... To už bych ale předbíhal. Podívejte se sami.

Stahujte ZDE. 

V hlavních rolích:
bobecek (aka pojídač okurků)
Majkl_GO
tv1 (aka doj1č)
doj1čova maminka
m4ddy
Ninja (kameraman)