Přejít k hlavnímu obsahu

Reason Gaming + 2 - 2 = ?

11. 2. 2009 | 00:13 Counter Strike: Source
Spekulace týkající se čachrů v sestavě v na evropské scéně více než respektované (a co teprve u nás) pětky hájící barvy týmu Reason Gaming konečně dostaly konkrétní a především oficiálním prohlášením podpořenou podobu a co se většině z nás zdálo zvysoka nepravděpodobné, se opravdu stalo. Jako důvod byly uvedeny vnitřní neshody, především ztráta motivace a rozdílné názory ohledně budoucího směřování týmu a hlavně, co se sestavy týče.
Výchozí obrázek

reason.png

Spekulace týkající se čachrů v sestavě v na evropské scéně více než respektované (a co teprve u nás) pětky hájící barvy týmu Velká Británie Reason Gaming konečně dostaly konkrétní a především oficiálním prohlášením podpořenou podobu a co se většině z nás zdálo zvysoka nepravděpodobné, se opravdu stalo. Jako důvod byly uvedeny vnitřní neshody, především ztráta motivace a rozdílné názory ohledně budoucího směřování týmu a hlavně, co se sestavy týče.

Výsledkem je odchod dvojice neoddiskutovatelně zkušených a kvalitních hráčů, kterými jsou Česko Karel "sneix" Pavlica a Česko Tomáš "WT" Herout, které však pravděpodobně brzo uvidíme v novém týmu, nicméně na novinku si ještě počkáte :)

Vzniklá mezera volala po záplatě a to hned dvojnásobné a ne jen tak ledajaké, nicméně kapitán týmu Slovensko Marek ".PhP" Kádek nelenil a angažoval jednu z opor slovenského reprezentačního výběru Slovensko Ladislava "GuardiaN" Kovácse a místní scéně rozhodně ne neznámého Česko Adama "bazy" Kaplára.

Nová sestava Slovensko Reason Gaming .css:
Slovensko Marek ".PhP" Kadek
Slovensko Martin "UN" Stehlik
Slovensko Ladislav "GuardiaN" Kovacs
Česko Petr "pR" Novak
Česko Adam "bazy" Kaplar

Nezbývá než doufat, že se e[R]kám povede stejně, ne-li lépe, jako doposud, i když po dnešní nekompromisní výhře 16-5 nad špičkovými Německo mTw se snad nebude potřeba ničeho moc obávat :) No a dále se lze jen těžko netěšit na to, s jakým týmem se vytasí WT a sneix, protože jak se sem tam něco šustne, tak to vypadá, že to bude další domácí celek s evropskými ambicemi.