Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky kolem WCG kvalifikace

12. 9. 2009 | 18:46 Warcraft 3
Začátek československé kvalifikace pro WCG se nezadržitelně blíží, tudíž kromě posledních možností registrace, je důležité připomenout si také harmonogram celého turnaje.Zítra (tj. 13.9.2009) máte poslední možnost registrace. Počet přihlášených hráčů je prozatím třicet sedm, předpokládat se však dají vyšší čísla. Samotný turnaj pak startuje v pondělí 14.9. Téhož dne naleznete zde na webu potřebný rozpis a harmonogram.
Výchozí obrázek

Začátek československé kvalifikace pro WCG se nezadržitelně blíží, tudíž kromě posledních možností registrace, je důležité připomenout si také harmonogram celého turnaje.

Zítra (tj. 13.9.2009) máte poslední možnost registrace. Počet přihlášených hráčů je prozatím třicet sedm, předpokládat se však dají vyšší čísla.
Samotný turnaj pak startuje v pondělí 14.9. Téhož dne naleznete zde na webu potřebný rozpis a harmonogram.

Pokud se počet zúčastněných výrazně nenavýší, systém turnaje začne základními skupinami, na jejíchž odehrání budete mít celý následující týden. Osm nejlepších, kteří budou mít možnost bojovat o věcné ceny na LAN finále v Praze, bude pak determinováno vyřazovacím double elimination pavoukem.

Registrované hráče naleznete zde na webu PLAYzone.cz

Na závěr Vás poprosím, aby jste zvážili, zda-li jste schopni z časové náročnosti celé kvalifikace schopni odehrát celý turnaj do konce.

Štítky: wcg