Přejít k hlavnímu obsahu

CS:Source 5on5 ladder je tu

3. 10. 2009 | 13:39 Counter Strike: Source
Dlouho žádaný Counter-Strike: Source 5on5 ladder byl konečně spuštěn. Od dneška se můžete se svými přáteli registrovat a hrát tolik zápasů, kolik jen chcete.Co je 5on5 ladder?Ladder je taková odlehčená klanbáze. Na rozdíl od našich clanbase soutěží je ovšem kontinuální, není vymezený nějakým časovým obdobím a statistiky týmů se tedy nemažou. Další velmi výraznou změnou je nepotřebnost oficiální verze hry Counter-Strike: Source, nyní  si můžete zahrát opravdu se všemi svými přáteli – 5on5 ladder není v tomto nijak omezen.
Výchozí obrázek

Dlouho žádaný Counter-Strike: Source 5on5 ladder byl konečně spuštěn. Od dneška se můžete se svými přáteli registrovat a hrát tolik zápasů, kolik jen chcete.

Co je 5on5 ladder?

Ladder je taková odlehčená klanbáze. Na rozdíl od našich clanbase soutěží je ovšem kontinuální, není vymezený nějakým časovým obdobím a statistiky týmů se tedy nemažou. Další velmi výraznou změnou je nepotřebnost oficiální verze hry Counter-Strike: Source, nyní  si můžete zahrát opravdu se všemi svými přáteli – 5on5 ladder není v tomto nijak omezen.

Hraní také ulehčuje benevolentnější přístup k použití X-Ray anti-cheatu (XAC). Opět v kontrastu se serioznějšími clanbase záleží použití XAC čistě na dohodě týmů před zápasem. Ladder je zaměřen na rychlé, nárazové hraní. K tomu vám také jistě dopomůže užitečná věcička s názvem hledání zápasů, přes kterou můžete nalézt soupeře snadno a rychle.

V ladderu také naleznete mnohem větsí výběr map než v naší clanbase. Zahrajete si například de_contra, de_cbble nebo klasiku s názvem de_cpl_mill.

Připojte se ještě dnes

Důležité odkazy

Pravidla 5on5 ladderu
Administrátoři 5on5 ladderu
Herní server zdarma pro 5on5 ladder

PLAYzone.cz tým