Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny pro WCG oznámeny

19. 10. 2009 | 22:38 Counter Strike 1.6
Info: logo WCGNejvětší Counter strike 1.6 akce roku 2009 se blíží mílovými kroky a my už nyní známe složení skupin této "megaakce", na které bohužel nebude žádný český zástupce. Turnaje se zúčastní 37 týmů z 29 zemí světa, které se sjedou 11. listopadu v Chengdu.
Výchozí obrázek

wcg
Info: logo WCG
Největší Counter strike 1.6 akce roku 2009 se blíží mílovými kroky a my už nyní známe složení skupin této "megaakce", na které bohužel nebude žádný český zástupce. Turnaje se zúčastní 37 týmů z 29 zemí světa, které se sjedou 11. listopadu v Chengdu.

Systém losování se od loňska liší v tom, že 8 favoritů bylo rozděleno do 8 odlišných skupin a k nim byly přilosovány ostatní kvalifikované týmy. Z každé skupiny postupují pouze první dva týmy do vyřazovací časti turnaje, které bude hrát systémem Single-elimination BO3

Obhajovat titul do Chengdu přijíždí dánský tým mTw, kteří i po problémech se sestavou kdy museli přijmout 2 nové členy, dokázali, že jsou stále v Dánsku číslo jedna, když vyhráli SLAP LIVE i KCG. Los jim přiřknul do skupiny 4 soupeře, z nichž největší hrozbou jsou ruští Virtus.pro.

Skupina A
{#Francie} Millenium
{#Slovinsko} 4Glory
{#Nový Zéland} Parallax
{#Singapur} Gamesense

Skupina B
{#Švédsko} Fnatic
{#Kanada} Blight
{#Brazílie} FireGamers
{#Singapur} Executioners
{#Čína} wNv
Skupina C
{#Dánsko} mTw
{#Finsko} PowerGaming
{#Řecko} Řecko
{#Austrálie} Sequential
{#Ruská federace} Virtus.pro
Skupina D
{#Švédsko} H2k-Gaming
{#World} XtremeLungiz
{#World} Protos
{#World} RS-Gaming

Skupina E
{#Kazachstán} k23
{#World} FYROM
{#Rumunsko} TeG
{#Korejská republika} esq.wind

Skupina F
{#Německo} mousesports
{#Ruská federace} tp.usports
{#Bělorusko} SnG
{#Indie} Indie (1.)
{#Spojené státy americké} Turmoil
Skupina G
{#Polsko} Vitriolic
{#Čína} TyLoo
{#World} F.azer.Z
{#World} HiNet-UMX
{#Singapur} Nextlevel
Skupina H
{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Pákistán} _u5_
{#Spojené arabské emiráty} LOH_
{#Ukrajina} HellRaisers
{#Indie} Indie (2.)

Jednoznačně nejtěžší skupinou je letos "Béčko", kde jasnými favority jsou fnatic, ale nebudou to mít jednoduché, jelikož je čeká souboj s domácími wNv a brazilskými FireGamers.

Zápasy ve skupinách zřejmě nebudou nervy drásající, ale o to víc se můžete těšit na knock-out kde jedno zaváhání bude znamenat jediné a to rozloučení se s turnajem.

Jediná škoda je, že turnaj se hraje v daleké Číně a nebudeme moci fandit žádnému českému (slovenskému) týmu a hádám zápasy komentované místními komentátory budou pouze k pobavení než k poslouchání.