Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhrajte skvělé ceny s PLAYzone

20. 10. 2009 | 13:55 Všechny hry
Portál PLAYzone je tu už více než měsíc a po pomalejším rozjezdu se začínáme dostávat do tempa. Pro následující dva týdny jsme pro vás připravili velmi zajímavou soutěž, ve které můžete vyhrát velmi pěkné ceny za prakticky nulovou námahu. O co přesně jde? Čtěte dále.
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone je tu už více než měsíc a po pomalejším rozjezdu se začínáme dostávat do tempa. Pro následující dva týdny jsme pro vás připravili velmi zajímavou soutěž, ve které můžete vyhrát velmi pěkné ceny za prakticky nulovou námahu. O co přesně jde? Čtěte dále.

5.11.2009

Ze slovek registračních linků jsme vybrali Martina "matty_" Petříčka - gratulujeme. Poprosím vítěze, aby zaslal svou adresu na e-mail: mika (zavináč) playzone (tečka) cz


O co hrajeme? Hraje se o vynikající sluchátka od firmy SteelSeries – konkrétně o model s označení 4H. K tomu dostane šťastný výherce dva volňásky do multikin Palace Cinemas a jako bonus a připomínku našeho milovaného portálu United-Games dostane také originální United-Games tričko, které již nelze nikde získat.

Jak vyhrát?

Princip soutěže je jednoduchý a má virální podtext, kde je společným cílem rozšířit povědomí o webu PLAYzone.cz. Ale proč ne, když můžete vyhrát skvělé ceny? Stačí zkopírovat http adresu tohoto článku a vložit jí na jakoukoliv sociální síť (Facebook, Twitter, Spolužáci, Líbímseti, Lidé.cz apod.). Každý vložený odkaz se počítá jako jedna přihláška, takže pokud například zašlete odkazy jak na Facebook, tak na Twitter a Lidé.cz, tak máte trojnásobnou šanci zvítězit. Soutěž probíhá od dnešního dne do 3. listopadu 2009.

Pravidla

  • Zkopírujte odkaz na tuto soutěž a zašlete jí na různé sociální sítě (a jiné stránky) POUZE pokud jste k tomu oprávněni. Pokud to podmínky dané stránky neumožňují, tak prosíme respektujte jejich pravidla. Společně s odkazem připište informaci, že PLAYzone.cz pořádá soutěž o fantastické ceny.
  • Jakmile vložíte odkaz s komentářem na zvolenou stránku, vraťte se zpět na tento článek a vložte odkaz na váš komentář / odkaz do komentářů. Nezapomeňte, že můžete vložit odkazů kolik chcete. Zvýšíte tím svojí šanci vyhrát
  • Soutěž probíhá po 14 dní, vítěz bude náhodně určen 3. listopadu ve 20:00.
  • První příspěvek v komentářích slouží jako vzor, abyste přesně věděli co a jak.
  • Případný výherce bude muset prokázat, že jeho odkaz na komunitních sítích stále existují (číže, že si jej nesmaže ihned poté, co odešle adresu odkazu sem do komentářů). Výhru může dostat jen ten, kdo prokáže, že stále má v profilu platný odkaz.

Ceny

SteelSeries SteelSound 4H
2x volná vstupenka do sítě kin Palace Cinemas
Tričko United-Games

SuperGamer

Palace Cinemas

SteelSeries

Přejeme hodně štěstí a pěknou zábavu.

Vaše PLAYzone, nejnavštěvovanější herní portál na českém internetu.

Štítky: PLAYzone