Přejít k hlavnímu obsahu

Verya to dotřetice zkouší v CS:Source

7. 10. 2010 | 09:57 Counter Strike: Source
Domácí herní organizace Verya se nedávno pokusila o vstup na Counter-Strike: Source scénu. Ale jak asi víte, jejich první tým naprosto selhal a jediným jeho "úspěchem" bylo vypadnutí z kvalifikace do INTEL CS:Source ligy už během základních skupin.Do Verye se pak okamžitě dostal jeden z týmů, který předešlou sekci dokázal porazit v kvalifikaci, ale jeho trvání nepřekonalo hranici dvou odehraných oficiálů.
Výchozí obrázek

Domácí herní organizace Verya se nedávno pokusila o vstup na Counter-Strike: Source scénu. Ale jak asi víte, jejich první tým naprosto selhal a jediným jeho "úspěchem" bylo vypadnutí z kvalifikace do INTEL CS:Source ligy už během základních skupin.

Do Verye se pak okamžitě dostal jeden z týmů, který předešlou sekci dokázal porazit v kvalifikaci, ale jeho trvání nepřekonalo hranici dvou odehraných oficiálů.

Nyní je tu ovšem tým třetí, bude to tentokrát jinak? "Po minulém neúspěchu Source sekce, která u nás hrála, jsme se zařekli a řekli této hře STOP! Jenže změna je život a sekce, kterou vede Martin Lelek nás přesvědčila o změně našeho názoru a Sourcu tak tedy novu dáváme zelenou," prohlašuje vedení organizace Verya v tiskovém prohlášení.

A kdo tedy do této ambiciózní organizace vstupuje? Poněkud překvapivě je to tým, který dosud reprezentoval barvy RisenTalent, mimo jiné vítězové posledního CS:Source Mezihernového turnaje.

Sestava týmu zůstává jinak nezměněna. Verya je také prvním CS:Source týmem, který má díky vyhranému MH jistotu účasti na Mistrovství České republiky v počítačových hrách v roce 2011.

Sestava Verya

{#Česká Republika} Martin "nub1um" Lelek
{#Ruská federace} Dmitry "whisp" Grebennikov
{#Česká Republika} Marek "supEnoc" Podnecký
{#Česká Republika} Martin "tv1" Dráha
{#Česká Republika} Tomáš "Sticker" Jasný

Zdroj: verya.eu