Přejít k hlavnímu obsahu

Kdy nás čeká Winter Wonderland?

28. 11. 2018 | 21:52 Overwatch
Když je již akce Halloween Terror z cesty, začal Blizzard připravovat svou hru na spoustu prázdninových akcí, z nichž první je Winter Wonderland. Pokud se Blizzard bude držet obvyklého plánu, Winter Wonderland by měl začít druhý prosincový týden a pokračovat do začátku ledna.
Winter Wonderland
Winter Wonderland

Overwatch tým nepotvrdil návrat Winter Wonderland, ale v tomto okamžiku je to poměrně očekávaná věc. Stejně jako v případě jiných každoročních sezónních událostí, Winter Wonderland přinese nové skiny a sváteční dekorace do Overwatch map. 

Rovněž se vrátí i herní prvky připravovaných událostí. Herní ředitel Overwatche Jeff Kaplan v říjnu uvedl, že tým pozdržuje tvorbu nového sezónního obsahu, takže bychom s událostmi neměli očekávat nové herní režimy. (Například, Halloween Terror dostal jenom několik hratelných hrdinů navíc pro standardní rvačku Junkenstein’s Revenge.)    

Pro Winter Wonderland Blizzard doposud žádný nový skin nezmínil, informace o jednom potencionálním skinu ale před pár měsíci unikla na Blizzard Gear Store. Na tričku jménem „Winter Wonderland OmnicCracker“ je zobrazena varianta Junkrata, kterou jsme dosud neviděli, jako Krále krys z Louskáčka. Blizzard však neuvedl, zda skin bude ve hře. 

Blizzard většinou potvrzuje začátek události zhruba týden předem. Očekáváme oznámení začátkem prosince, potom týden odhalování skinů předtím, než Winter Wonderland znovu započne. Po Winter Wonderland Blizzard zpravidla zahajuje svou únorovou událost Lunar New Year. 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

Zdroj: DotEsports