Přejít k hlavnímu obsahu

Verya opět končí, co bude dál?

Organizace Verya se opět loučí s českou scénou. Jeden z předních celků se rozhodl přestat dotovat ze svých peněz klan, který, jak nečekaně, nic nevynášel.Český celek Verya se před pár měsíci vrátil s tím, že se chce opět dostat mezi nejlepší organizace česko-slovenské scény. Angažováním přední sestavy, která se do té doby hřála u FROZENRIDERS, se Verya během pár týdnů dostala opět do podvědomí scény.Kdo ale dnes kliknul na stránky Verya.eu, zjistil, že webová prezentace je fuč a zůstalo jen vyjádření nového majitele týmu.
Výchozí obrázek

Organizace Verya se opět loučí s českou scénou. Jeden z předních celků se rozhodl přestat dotovat ze svých peněz klan, který, jak nečekaně, nic nevynášel.

Český celek Verya se před pár měsíci vrátil s tím, že se chce opět dostat mezi nejlepší organizace česko-slovenské scény. Angažováním přední sestavy, která se do té doby hřála u FROZENRIDERS, se Verya během pár týdnů dostala opět do podvědomí scény.

Kdo ale dnes kliknul na stránky Verya.eu, zjistil, že webová prezentace je fuč a zůstalo jen vyjádření nového majitele týmu.

"Dobrý den, Chtěl bych oznámit, že projekt Verya je u konce. Koupil jsem tento projekt od majitele s tím, že díky nedostatku času nadále neuvažuje o vedení týmu a angažování se v tomto směru. Jelikož mé osobě nejde o tento projekt a nemám ani chuť a náladu se o něco starat a investovat do toho čas a peníze, je tento projekt definitivně uzavřen. Ruší se O.S a veškeré věci s tím spojené, tento projekt bude definitivně ukončen a neuvidíte ho v žádné nové podobě. Sice neznám lidi, kteří pomáhali utvářet tento projekt, ale přeji jim hodně zdaru i nadále. Mám své plány a použiji stávající hosting na zřízení domény mynes.com, která bude slouzit pro podporu klanu Never Ending Story, který se několik let věnoval hře StarCraft: Brood War a nyní přešel na nový titul StarCraft2. Tato doména bude v provozu zhruba na začátku ledna 2011." sepsal Jan Kroufek.

Za zmínku stojí, že z týmu tak odešly dvě kvalitní CS 1.6 sekce, tým hráčů CS:S a mnoho jiných. Kam nyní zamíří výše zmíněné sestavy?

Zdroj: Verya
Štítky: České teamy