Přejít k hlavnímu obsahu

Authority Gaming přichází i o CoD4 sekci

Authority Gaming v podsledních měsících výrazně posiloval, v nedávné době však přišel o svou špičkovou CSS sekci a nyní jej opouští také Call of Duty 4 squad, ptáte se co je špatně? Authority Gaming údajně nezvládají své povinnosti.
Výchozí obrázek

Authority Gaming v podsledních měsících výrazně posiloval, v nedávné době však přišel o svou špičkovou CSS sekci a nyní jej opouští také Call of Duty 4 squad, ptáte se co je špatně? Authority Gaming údajně nezvládají své povinnosti.

V případě CoD4 sekce jde konkrétně o neschopnost týmu zajistit vstupné na blížící se Intel Grunex LAN, kde se měla po delší době opět setkat česká špička, kvůli pozdní platbě se však turnaj bude muset obejít bez SnoopY a právě i nyní již bývalé sekce Authority Gaming, což je pro turnaj výrazný pokles konkurence. Laxní přístup vedení k zajištění vstupného na turnaj podle Jiřího "GeorgE" Grohola vedl k tomu, že se rozhodli odejít a nadále vystupovat pod jménem TBA.cz. Authority Gaming se tedy, jak se zdá, potýká minimálně s velkými problémy v komunikaci, což je u této nadějné organizace poměrně škoda.

TBA.cz

{#Česká Republika} Jiří "GeorgE" Grohol
{#Česká Republika} Ladislav "mausen" Myška
{#Česká Republika} Tomáš "ThOmAs" Svoboda
{#Česká Republika} Petr "brody" Brodík
{#Česká Republika} Martin "Hitch" Srp

Vyjádření Jiřího "GeorgE" Grohola pro eSuba.eu:
"Nechci něco nebo někoho pomlouvat, vím, že AG peníze mají a stále to je kvalitní tým, ale ani prachy nejsou všechno. Každý asi zná důvod našeho odchodu, a to jest nezaplacení Grunex LANky. I když jsem vedení asi týden a půl upozorňoval, že týmy se pomalu zaplňují a volná místa ubývají. Neustále jsem se dostával odpovědi: "v pohodě, zařídíme to", ale výsledek asi všichni vidí. Přičemž, mi sdělili, že když seženu slot do tří tisíc, zaplatí nám ho. Dostal jsem vysvětlení, že za všechno může jen jeden člověk, ale to mě/nám je v podstatě fuk. AG je celek a není to o jednom člověku. Asi před dvěma dny, mi manažeři psali, že tyhle peníze za to opravdu nedají a nijak jinak nám to nevynahradí. Díky tomuto, tým ztratil motivaci, která byla velká, na to, abychom na této akci zahráli co nejlépe a ukořistili minimálně třetí místo. Při dalším hledání nebo výběru týmu, budeme nejspíše důslednější a doufáme, že nenarazíme na žádnou podobnou situaci."

Zdroj: eSuba.eu