Přejít k hlavnímu obsahu

DSRack LAN: Skupiny a favorité turnaje

Dnes a zítra se koná další velký Call of Duty 4 turnaj, nejužší špička scény sice přišla o týmy jako Reason Gaming a Dignitas, přesto se v Dánsku představí Power Gaming, TCM Gaming (dříve H2k) a posílená sestava Fnatic.
Výchozí obrázek

Dnes a zítra se koná další velký Call of Duty 4 turnaj, nejužší špička scény sice přišla o týmy jako Reason Gaming a Dignitas, přesto se v Dánsku představí Power Gaming, TCM Gaming (dříve H2k) a posílená sestava Fnatic.

DSRack LAN se koná 18. a 19. října v dánské Kodani a přesto, že svou účast nejprve potvrdilo celkem 20 celků, na turnaji se jich představí pouze 12, rozdělených do dvou skupin. Nejlepší 4 celky z každé skupiny postoupí do horní části BO3 pavouka, zbylé týmy dostanou druhou šanci v loosers bracketu, ten se odehraje systémem BO1. Kvůli poměrně nízkému počtu účastníků (i když vzhledem k datu konání to není překvapivé) se týmy poperou o prize money 5000€. Favorité turnaje jsou podle oficiálního seedingu 4, koho favorizujeme my?

{#Česká Republika} Power Gaming
Tato česko-nizozemská sestava je jedním z hlavních favoritů, na Antwerp Esport Festival vybojovala zlato a bude aspirovat na vítězství také na DSRack LAN. Tým hraje již dlouho ve stejné sestavě a tak bude výsledek hodně záležet na aktuální formě hráčů, především pak snipera Jana "paradox-" Duchoně.

{#Švédsko} TCM Gaming
Po týdnu v nové organizaci se tým vydává na první LAN turnaj v nových barvách, podobně jako Power mají i TCM již dlouho stálou sestavu ze které mohou těžit. TCM Gaming je přemožitelem Power v nedávné ESH Cyborg Challenge a finále těchto dvou celků by bylo velice pěkným zpestřením turnaje.

{#Evropská unie} Fnatic
Stálice na špičce evropské CoD4 scény v nedávné době prodělala hned dvě velké změny, když do týmu přišli raz a Lighters, do Dánska navíc vycestují s náhradníkem Chrisem "nreo" Meadem, který zaskočí za LINQANa. Posily jsou to jistě výrazné, přesto si myslíme, že na Power a TCM to v mixu prostě nebude stačit.

{#Dánsko} Dynamic Gaming
Tým v minulosti známý jako wegame je dánskou jedničkou a byl v turnaji právem nasazen do prvního výkonostního koše při seedingu. V této sestavě se tým na začátku roku objevoval v top10 žebříčku pod jménem Hostile Faction/Infused a vydával se na velké LANky, na CIC7 i SEC však smolně skončil před branami semifinále.

{#Finsko} Blight Gaming
Nejlepší tým finské scény se bohužel na evropském bojišti příliš často neukazuje a o týmu bylo tedy slyšet především kvůli stěhování se z organizace do organizace až zakotvil u amerických Blight. Posledním velkým turnajem, kde se finové předvedli, byla TEX 2009, tam však skončili na nepřesvědčivé sdílené 7.-8. příčce.

Skupiny na DSRack LAN 2010
Skupina ASkupina B
{#Švédsko} TCM Gaming{#Česká Republika} Power Gaming
{#Evropská unie} Fnatic{#Dánsko} Dynamic Gaming
{#Evropská unie} auRic eSports{#Finsko} Blight Gaming
{#Švédsko} XAYA{#Švédsko} Value Gaming
{#Švédsko} 30P-Gaming{#Norsko} Wiggaz
{#Dánsko} Smack Gaming{#Dánsko} Viborg Vipers

 

Štítky: DSRack LAN CoD4, CoD4