Přejít k hlavnímu obsahu

DSRack LAN: Skupiny jsou za námi

19. 10. 2010 | 10:27 DSRack LAN: Skupiny jsou za námi
Po nepříjemně dlouhém zdržení konečně se konečně začalo hrát, v tomto článku najdete pravidelně aktualizované informace z dění ve skupinové fázi Call of Duty 4 turnaje na DSRack LAN.Turnaj začal téměř se čtyřhodinovým zpožděním způsobeným především problémy s hardwarem, na mnoha počítačích se však objevily také chyby s ovladači, nebo neúplná instalace hry a jejích patchů, problémy se podařilo vyřešit až zhruba v půl čtvrté středo-evropského času, tedy více než 4 hodiny po plánovaném začátku turnaje.
Výchozí obrázek

Po nepříjemně dlouhém zdržení konečně se konečně začalo hrát, v tomto článku najdete pravidelně aktualizované informace z dění ve skupinové fázi Call of Duty 4 turnaje na DSRack LAN.

Turnaj začal téměř se čtyřhodinovým zpožděním způsobeným především problémy s hardwarem, na mnoha počítačích se však objevily také chyby s ovladači, nebo neúplná instalace hry a jejích patchů, problémy se podařilo vyřešit až zhruba v půl čtvrté středo-evropského času, tedy více než 4 hodiny po plánovaném začátku turnaje.

Po nepříjemném zdržení však již turnaj začal nabírat tempo, a to především díky dominantní hře favoritů první skupiny, svou sílu na plno předvedli hlavně hráči Fnatic, kteří v prvních dvou kolech ztratili dohromady pouze 5 kol, na střetnutí s jejich rivaly z TCM si zřejmě budeme muset počkat na poslední kolo skupiny A. Podle očekávání si zatím dobře vedou také další aspiranti na postup do winners bracketu týmy XAYA a auRic. Pravidelně aktualizovanou tabulku skupinové fáze najdete vpravo. První zápasy se začínají odehrávat také ve skupině B.

18.10. 22:00 - Zatímco si skupina A dopřává pauzu, byla odehrána první 3 kola skupiny B, Power Gaming zatím nečekaly žádné těžší zápasy, Dynamic Gaming i Blight na ně čekají zřejmě zítra ráno. Výborně si vedou finští Blight Gaming, v těžkém zápase proti Dynamic dokázali remizovat a v ostatních svých zápasech zatím doslova dominovali, čtvrtým úspěšným celkem ve skupině B je švédský Value a po polovině zápasů je zdá se rozhodnuto o postupujících do winners bracketu.

18.10. 23:30 - Do odehrání všech zápasů skupiny B sice zbývá ještě jedno kolo, ale již nyní známe postupující do winners bracketu z této skupiny, těmito týmy jsou Power Gaming, Bright Gaming, Dynamic Gaming a Value Gaming, zbývající celky - Wiggaz a Viborg Vipers nedokázali získat jediný bod a tak se zítra ráno spolu v posledním zápase poperou alespoň o předposlední místo ve skupině, oba celky však zítra dostanou šanci v BO1 loosers bracketu. Nyní je na programu posledních několik zápasů ze skupiny A, která se zdržela kvůli ranním problémům s organizací turnaje.

19.10. 10:15 - Skupinová fáze je u konce, o postupujících ze skupiny B jsme již informovali, jen doplním, že Power Gaming nezaváhali ani v posledním zápase a ze skupiny postupují bez ztráty jedinného bodu, nejslabší články skupiny Wiggaz a Viborg Vipers svůj duel skončili remízou. Souboj titánů ve skupině A vyzněl lépe pro TCM Gaming, kteří nově poskládanou sekci Fnatic smetli 13:7, dalšími postupujícími do winners bracketu jsou týmy XAYA a auRic, které spolu uhrály pouze remízu a o lepším losu v play-off tak rozhodl pouze rozdíl ve skóre.

Postupující týmy

Skupina A
TCM Gaming
Fnatic
XAYA
auRic
30P-Gaming (do LB)
Smack (do LB)

Skupina B
Power Gaming
Dynamic Gaming
Blight Gaming
Value-Gaming
Wiggaz (do LB)
Viborg Vipers (do LB)

Štítky: CoD4, DSRack LAN CoD4