Přejít k hlavnímu obsahu

DSRack LAN: TCM vítězí, Power druzí

Prakticky hned po ohlášení losu do vyřazovací fáze turnaje přišly první výsledky zápasů, budeme fás pravidelně informovat o dění na serverech a v obsahu najdete aktualizovaný bracket.
Výchozí obrázek

Prakticky hned po ohlášení losu do vyřazovací fáze turnaje přišly první výsledky zápasů, budeme fás pravidelně informovat o dění na serverech a v obsahu najdete aktualizovaný bracket.

V prvním kole Winners Bracketu sice nebylo příliš zajímavých momentů ke sledování a favorité bez zaváhání postoupili do další fáze turnaje, ale přesto by byla chyba nezmínit jej. TCM Gaming dál pokračuje v decimování soupeřů a naděluje jim vysoké porážky, Power Gaming do dolní části pavouka poslali jednoho z černých koní soutěže, auRic, a také Dynamic si v celku snadno poradili se švédskou sestavou XAYA.

19.10. 16:45 - V posledním zápase prvního kola Winners Bracket přišlo první překvapení Play-off, finští Blight Gaming si totiž na obou mapách poradili s favorizovaným týmem Fnatic a poslali jej tak hned v úvodu turnaje do Loosers Bracket, na Blight nyní čeká ve druhém kole česko-nizozemský Power Gaming, zatímco Dynamic se střetnou proti TCM.

Ani v Loosers Bracketu se nedařilo outsiderům ze skupinové fáze a všichni se tak s turnajem velice brzy rozloučili, ve druhém kole si pak Fnatic poradili s týmem auRic a XAYA poslali domů své krajany z 30P-Gaming, na své další soupeře si oba týmy budou muset počkat do skončení semifinále WB.

19.10. 18:20 - Podle očekávání se do finále Winners Bracketu dostali Power Gaming a jejich velcí rivalové v tomto turnaji, TCM Gaming. Power Gaming poslali do dolní části pavouka přemožitele Fnatic Blight Gaming (finové nyní narazí na tým XAYA), zatímco TCM vystrčili ambiciózní Dynamic a poslali je tím do souboje proti Fnatic.

19.10. 19:00 - Blight Gaming tím nejtěsnějším rozdílem přehráli švédský celek XAYA a Fnatic si poradili s dánským týmem Dynamic Gaming, nyní je tedy kromě finále WB na pořadu odveta mezi Blight a Fnatic, dokáží Fnatic vrátit finům porážku, nebo Blight konečně získají cenné umístění na evropském LAN turnaji?

19.10. 19:50 - Finále WB bohužel nevyšlo podle představ Power Gaming, s dobře připravenými TCM sice hráli velmi vyrovnanou hru, třetí rozhodující mapa však vyzněla lépe pro švédský celek. Power tedy klesají do dolní části pavouka a postaví se zde proti Fnatic, ti bez větších problémů dokázali vrátit porážku finskému týmu Blight Gaming.

19.10. 21:50 - Poněkud netradičně byl pro finále Loosers Bracketu nakonec zvolen formát BO3, na první mapě mp_strike si Power Gaming vedli velice suverénně a zvítězili 13:6, mapou číslo dvě se stal mp_crash a vítězové první mapy byli pasováni do role útočníků, která bývá na této mapě obvykle složitější, ale především díky výkonům Erika "Froster" van den Biggelaara Power uhráli výsledek 6:6. Podobně dobrý výsledek však předvedli hráči Fnatic, bojovalo se o každé kolo, až v posledním kole se Power podařilo zajistit si postup do Grand Finále, mp_crash vyhráli 13:11 a nyní se opět postaví týmu TCM Gaming, švédům však v tomto souboji stačí vyhrát jedinou mapu a stanou se šampióny DSRack LAN #3.

19.10. 22:55 - Nečekaně rychlý průběh měl finálový souboj mezi Power a TCM, druzí jmenovaní si na mapě mp_backlot zvolili za svou stranu útok a precizně nacvičenou agresivní taktikou zcela vyřadili své soupeře ze hry. Především díky dobrému dobývání plantů a jejich následnému pokrytí TCM vyhráli první polovinu mapy 8:4, ani po změně stran však Power Gaming nedokázali na svého oponenta najít správný recept a přetahovali se o každé kolo, náskok švédského celku byl ale nesmazatelný, TCM vyhráli zápas vysoko 13:6 a odnesou si domů jako odměnu 3000€. Pro tým okolo známého snipera Fredrika "qLimAxzU" Idha zvítězil na svém prvním evropském LAN turnaji.

Konečné pořadí

1. {#Švédsko} TCM Gaming (3.000€)
2.
{#Česká Republika} Power Gaming (1.200€)
3. {#Evropská unie} Fnatic (600€)
4. {#Finsko} Blight Gaming (200€)

Štítky: DSRack LAN CoD4, CoD4