Přejít k hlavnímu obsahu

GSL 2: IdrA postupuje do top16

26. 10. 2010 | 12:42 StarCraft 2
Americká hvězda  Greg “IdrA“ Fields má v posledních týdnech neuvěřitelnou formu. Určitě na tom má svůj podíl i poslední patch, který evidentně posílil rasu zergů. Je tomu o něco déle než týden, co IdrA vyhrál ve Washingtonu turnaj ze série MLG, kdy za sebou nechal soupeře jako HuK, KiWiKaKi či SeleCT.
Výchozí obrázek

Americká hvězda {#Spojené státy americké} Greg “IdrA“ Fields má v posledních týdnech neuvěřitelnou formu. Určitě na tom má svůj podíl i poslední patch, který evidentně posílil rasu zergů. Je tomu o něco déle než týden, co IdrA vyhrál ve Washingtonu turnaj ze série MLG, kdy za sebou nechal soupeře jako HuK, KiWiKaKi či SeleCT.

Po svém triumfu se opět vrátil rychle zpět do Jižní Koreje, jelikož ho čekali souboje ve druhé sezóně Global Starcraft League, do které se začátkem měsíce úspěšně kvalifikoval. V prvním kole se IdrA střetl s domácím hráčem {#Korejská republika} ChickenCombo. Jak se dalo předpokládat, tento korejský Terran nenadělal Američanovi větší problémy. Bohužel svůj první zápas nezvládl Němec {#Německo} TheLittleOne, který zažívá poněkud slabší období. Kromě vypadnutí z GSL 2, nezvládl ani své dva zápasy na BlizzConu, kde se představil jako Zerg.

Ale zpět k Idrovi. Na něj čekal včera druhý zápas s opoznání silnějším soupeřem. Byl jim {#Korejská republika} Gon, který je členem týmu oGs. Právě v této fázi turnaje skončil Greg minulou sezónu a tentokrát byl odhodlaný dostat se určitě dál.

I když sám před zápasem prohlásil, že se cítí být velkým favoritem, bylo vidět, že svého soupeře nechce podcenit a nepouštěl se do žádné riskantní strategie. Vše nakonec dopadlo podle papírových předpokladů a IdrA se tak může těšit na svůj zápas mezi nejlepšími 16 hráči. V dalším kole ho může doplnit {#Čína} Loner, který se představí již dnes okolo 14:00 na GOMtv.