Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness končí, Neci u Store96

28. 10. 2010 | 16:53 Counter Strike: Source
Překvapivá zpráva dorazila z tábora eEriness. Jejich Counter-Strike: Source sekce, která se prezentovala výbornými výsledky, končí.Problémy nastaly, když tým opustil Lukáš 'Luka5' Zeman, který odešel ke konkurenčním SnoopY. Hráči se sice snažili najít náhradu, ale to se jim ani po několika týdnech nepodařilo a proto se rozhodli skončit. Kapitán týmu Adam 'Neci' Zoula se připojil k týmu Store96 (ex-RiderS), které zdá se opustil Daniel 'addrid' Navrátil.
Výchozí obrázek

Překvapivá zpráva dorazila z tábora eEriness. Jejich Counter-Strike: Source sekce, která se prezentovala výbornými výsledky, končí.

Problémy nastaly, když tým opustil Lukáš 'Luka5' Zeman, který odešel ke konkurenčním SnoopY. Hráči se sice snažili najít náhradu, ale to se jim ani po několika týdnech nepodařilo a proto se rozhodli skončit. Kapitán týmu Adam 'Neci' Zoula se připojil k týmu Store96 (ex-RiderS), které zdá se opustil Daniel 'addrid' Navrátil.

Addrid bude zřejmě pokračovat s týmem Verya, u kterého ani dobré výsledky, včetně vyhraného Mezihernového turnaje, nezajistily stabilní sestavu.

V současné době se zdá situace na špičce domácí scény velmi zamotaná a bude zajímavé sledovat, jak se vše nakonec vyvrbí s ohledem na offline finále INTEL CS:Source Ligy. Jisté je, že eEriness, jedny z favoritů na postup, tam již neuvidíme.

Poslední sestava eEriness

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban
{#Česká Republika} Martin 'darKane' Chvíla
{#Česká Republika} Josef 'pep1k' Božek
{#Česká Republika} Jan 'showe' Novák
{#Česká Republika} Jan 'taZ_' Eckert - manažer