Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba s nečekaným novým členem

Call of Duty 4 tým eSuby prodělal očekávanou změnu, na místo pátého hráče však nečekaně nepřichází žádná z největších hvězd současné CoD4 scény, ale bývalý hráč prvního dílu Jiří "waaKy" Vančura.
Výchozí obrázek

Call of Duty 4 tým eSuby prodělal očekávanou změnu, na místo pátého hráče však nečekaně nepřichází žádná z největších hvězd současné CoD4 scény, ale bývalý hráč prvního dílu Jiří "waaKy" Vančura.

Hráči eSuby se ocitli ve čtyřech po nevydařené Intel LAN, kde skončili na nelichotivém 5.-8. místě. Z kola ven šel Jakub "skywalker" Dvořák, který neměl dostatek času na trénování už od začátku prázdnin a eSuba se tak nemohla dostatečně sehrávat. Během Dvořákovi nepřítomnosti eSubě hostoval většinou Josef "meny" Otta, kterého zřejmě většina scény považovala za skywalkerova nástupce, po dlouhém zkoušení různých variant se však hráči rozhodli do týmu přibrat Jiřího "waaKy" Vančuru známého především z prvního dílu série Call of Duty, ve kterém eSubu v minulosti reprezentoval. Na skywalkera zatím narazíte ve SnoopY mixu, který se objeví také v SuperGamer.cz lize na PLAYzone.

eSuba

{#Česká Republika} Lukáš "luckeR" Blažek
{#Česká Republika} Petr "hectic" König
{#Česká Republika} Michal "MISAK" Valůšek
{#Česká Republika} Nikolaj "Mazarini" Lazarev
{#Česká Republika} Jiří "waaKy" Vančura

Vyjádření Jiřího "waaKy" Vančury pro eSubu:
"Takže začal bych asi tím, že jsem velmi rád, že mi eSuba napsala a dala mi šanci. Vše to začalo tím, že si mě misak přidal na xf a zeptal se mě, jestli bych to s nimi nechtěl zkusit. Jelikož CoD 4 hraju pár měsíců, nikdy jsem proti nějakému dobrému týmu nehrál, ani jsem nikdy nehrál s žádným top týmem, a proto jsem do toho šel spíš s tím, že si zahraju pár invite zápasů a zkusím si jejich styl hraní, protože jsem čekal, nebo spíš věděl, že mě asi nevemou. Po cca šesti zápasech se asi hectic prostě rozhodnul, že mě sem přímo protlačí a vloží do mě velkou důvěru. Po cca týdnu mi hectic napsal, že mají asi někoho jiného, tak už jsem s tím nějak moc nepočítal. Avšak hned ten den večer mi napsal Mazi podmínky, povinnosti atd. Tím bych chtěl klukům za toto poděkovat a budu se snažit dokázat, že neudělali chybu."

SuperGamer.cz Call of Duty 4 Liga 2010

Vyjádření Petra "hectic" Königa pro eSuba.eu:
"Se Skajem jsme já a lucky hráli téměř rok a byla s ním vždy sranda, hlavně na lankách a jako hráč byl pro nás doslova nenahraditelný. Od doby co k nám přišel Mazi bylo zhruba období, kdy sky dělal maturitu, takže jsme nebyli nijak moc aktivní, ale čekali jsme, že po jeho maturitě budeme tvrdě trénovat na nejlepší LAN v historii COD4, AEF. Bohužel Skaj si koupil auto, našel si mladou a to se mu za poslední 4 měsíce nepodařilo skloubit dohromady s hraním. Od té doby jsme byli s aktivitou v neskutečném skluzu a také to bylo částečně znát na výsledcích. Jelikož s námi hrál dlouho a bylo těžké najít náhradu, dostával dokola nové šance a bylo jich opravdu hodně. Proběhly i hromady interních sporů. Naprosto chápu, že člověk má v RL důležitější věci, ale když to nejde skloubit s hraním, nemůže brzdit ostatní spoluhráče. Takže po posledním EMS zatloukl Skaj poslední hřebíček do rakve a rozhodli jsme se situaci řešit. Vyzkoušeli jsme několik lidí.

Možná mě lidi za to co napíšu zavrhnou, ale na téhle scéně opravdu není z čeho vybírat. Seděli jsme na VT několik večerů a padaly samá "zajímavá" jména a už jsme byli prakticky v koncích. Návrh na waaKyho původně neprošel, ale nakonec jsme zjistili, že to prostě musíme risknout, protože s menym to nevyšlo, jelikož je to podobné jako u skaje. Myslím, že by z waakyho mohl být druhej meňour, ale bude potřeba si ho vycvičit, přece jen hraje pár měsíců a bude muset všechny "tríčky" (:D) okoukat, protože i já dodnes objevuji v CoD4 nové věci :D."

Zdroj: eSuba.eu
Štítky: CoD4, eSuba