Přejít k hlavnímu obsahu

Ve 22:00 končí registrace do SuperGamer.cz ligy

V neděli ve 22:00 končí registrace do očekávané SuperGamer.cz Call of Duty 4 ligy, pokud nechcete chybět, nezapomeňte se co nejrychleji registrovat! V případě, že kvalifikace dosáhne 50 přihlášených týmů, budou navýšeny ceny pro vítěze ligy.DALŠÍ INFORMACE A REGISTRACE
Výchozí obrázek

V neděli ve 22:00 končí registrace do očekávané SuperGamer.cz Call of Duty 4 ligy, pokud nechcete chybět, nezapomeňte se co nejrychleji registrovat! V případě, že kvalifikace dosáhne 50 přihlášených týmů, budou navýšeny ceny pro vítěze ligy.

DALŠÍ INFORMACE A REGISTRACE

Připomínám, že SuperGamer.cz Call of Duty 4 Liga bude mít identickou strukturu jako například naše CS:Source liga. Bude rozdělena celkem do tří divizí po deseti týmech, dohromady tedy 30 celků se utká o ceny v celkové hodnotě téměř 14 tisíc Kč. Týmy si musí své místo vybojovat v kvalifikačním turnaji. Pokud tedy chcete se svým týmem hrát jedinou CoD4 ligu u nás, nezapomeňte se co nejdříve přihlásit.

SuperGamer.cz

Ceny v SuperGamer.cz Call of Duty 4 lize 2010

Ceny při současné účasti týmů v kvalifikaci

1. místo - 5x SteelSeries Ikari Optical Mouse
2. místo - 5x SteelSeries QcK Heavy

Při účasti více jak 50 týmů v kvalifikaci

1. místo - 5x SteelSeries 5H v2 White
2. místo - 5x SteelSeries Kinzu Optical Mouse
3. místo - 5x SteelSeries Glide MS

Další užitečné informace

O společnosti SuperGamer.cz

SuperGamer.cz je elektronický obchod, který se specializuje na sluchátka, hry a herní příslušenství. Najdete zde nejlepší výbavu pro práci či zábavu. Nabídka se skládá z nejkvalitnějších a nejpřesnějších myší, podložek či kvalitních sluchátek.

Registrace končí v neděli 7.11. ve 22:00!