Přejít k hlavnímu obsahu

Tornadotoni vyhozen z SK Gaming

7. 11. 2010 | 01:19 Counter Strike: Source
Šokující zpráva dorazila ze sousedního Německa. SK Gaming se rozhodli vyvodit důsledky z obrovského trapasu, který způsobili při dohrávce 11. kola ESL Pro Series, kdy jeden z jejich hráčů nedorazil na offline zápas v rámci INTEL Friday Night Game.Měl to být jeden z nejlepších zápasů sedmnácté sezóny EPS v Německu. Hvězdní mTw vyzvali v souboji před stovkami diváků své největší rivaly, dosud neporažené SK Gaming. Ovšem to, co se zdálo jako zápas roku, se brzy zvrho v největší trapas SK Gaming v historii.
Výchozí obrázek

Šokující zpráva dorazila ze sousedního Německa. SK Gaming se rozhodli vyvodit důsledky z obrovského trapasu, který způsobili při dohrávce 11. kola ESL Pro Series, kdy jeden z jejich hráčů nedorazil na offline zápas v rámci INTEL Friday Night Game.

Měl to být jeden z nejlepších zápasů sedmnácté sezóny EPS v Německu. Hvězdní mTw vyzvali v souboji před stovkami diváků své největší rivaly, dosud neporažené SK Gaming. Ovšem to, co se zdálo jako zápas roku, se brzy zvrho v největší trapas SK Gaming v historii.

Robert 'Tornadotoni' Radoševič, zdaleka nejlepší hráč SK Gaming v poslední sezóně, totiž na zápas vůbec nedorazil. Hráč, kterého snad každý ze soupeřů v oficiálním nebo přípravném zápase označil jako "cheatera". Devatenáctiletý Rakušan tak "nezklamal" zástupy CS:Source hráčů, kteří se vyloženě bavili již nad jeho výkonem na DSRack LAN #3, kdy Toni s jeho týmem skončil na děleném 9. místě.

Radoševič údajně "nestihl" hned dva lety na místo konání a už před zápasem bylo z prohlášení jeho spoluhráčů jasné, že tím jeho zářivá kariéra skončila. SK Gaming tak pravděpodobně dohrají celou sezónu se svým manažerem nebo najdou nějakého neaktivního hráče, který nepůsobí v nejvyšší soutěži.

Za někoho, kdo jeho supervýkony musel trpět, vzkazuji jen tohle: patří ti to zmrde.