Přejít k hlavnímu obsahu

LAN Dětkovice: Šance pro náhradníky - UPDATE

13. 6. 2011 | 17:45 Counter Strike: Source
Možnost potvrdit rezervaci zaplacením vstupného je už jen týden. Během minulého týdne této možnosti nevyužil prozatím žádný kompletní tým. Deadline pro všechny registrované týmy je do pondělí 13.6., po tomto datu budou tyto rezervace zrušeny a bude umožněno registrovat náhradní týmy. Pro všechny co zatím váhají, se tedy otevírá znovu možnost být součástí LAN Dětkovice 2011. V letošním roce je zájem opravdu veliký, kapacita je bohužel pouze 80 herních míst.
Výchozí obrázek

Možnost potvrdit rezervaci zaplacením vstupného je už jen týden. Během minulého týdne této možnosti nevyužil prozatím žádný kompletní tým. Deadline pro všechny registrované týmy je do pondělí 13.6., po tomto datu budou tyto rezervace zrušeny a bude umožněno registrovat náhradní týmy. Pro všechny co zatím váhají, se tedy otevírá znovu možnost být součástí LAN Dětkovice 2011. V letošním roce je zájem opravdu veliký, kapacita je bohužel pouze 80 herních míst. Počítejte také se zdržením, které způsobí doba převodu mezi jednotlivými bankami, na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Jako platné platby budeme brát pouze ty, které budou 13. 6. na účtě. Pokud se tedy rozmýšlíte, jestli má smysl se ještě registrovat, určitě tak učiňte, šance je opravdu veliká!

UPDATE: Během dnešního dne bude všem náhradníkům odeslán email s informacemi o platbě. Registrované týmy, které nevyužili přednostní rezervace mají i nadále možnost odeslat platbu. Nyní už nebude zvýhodněn žádný tým a platí známe pravidlo „kdo dřív přijde…“

Seznam náhradních týmů:

1. Česká Republika illusion-pictures (repre., .dHrt, k1ng_, toxx1c, .mex_)
2. Česká Republika Team 74 (imbalanced, nejviccc, hexiN, Smithy, suuchjar)
3. Česká Republika ViRTUEesports (sync222, 3_H, simplzz, MsK_, Ap1k)
4. Česká Republika Verya.eu (actiii, Texmex, RkS, SyKy19, matko.)
5. pl.gif (16×11) TMOE (DEXTER, ESPEHA, LuSH, csk, quuuuuu)

Více konzolových koutků

Díky nově navázané spolupráci s XBOXcentrum.cz bude oproti známému PGCC koutku s konzolemi také XBOXcentrum koutek, kde si budete moci zahrát na čtyřech konzolových stojanech. Dva budou opatřeny pohybovým senzorem KINECT, budete si tedy moci vyzkoušet novou interaktivní zábavu ovládání konzole pomocí vlastních pohybů. Další dva stojany budou mít klasické ovladače, ale jako bonus bude připaven také kompletní set na Guitar Hero (bubny, kytary, mikrofony). Takže o zábavu bude opět velmi dobře postaráno!

 

XBOXcentrum.cz