Přejít k hlavnímu obsahu

ESH: Ve hře stále 3 české týmy

28. 6. 2011 | 15:02 Counter Strike: Source
Playoff nám pokračuje dalšími koly a bohužel už ve hře zbývají pouze tři čeští zástupci...Winners bracket se blíží ke konci a nejlépe jsou na tom CKRAS. Tedy ti noví, dánští. Ve finále WB, do kterého se dostali jednoznačnou výhrou 16:3 proti ALTERNATE, se utkají s vítězem duelu dánských AiN, jako přemožitelem eSuby, proti anglickým AlterYourEgo.
Výchozí obrázek

Playoff nám pokračuje dalšími koly a bohužel už ve hře zbývají pouze tři čeští zástupci...

Winners bracket se blíží ke konci a nejlépe jsou na tom CKRAS. Tedy ti noví, dánští. Ve finále WB, do kterého se dostali jednoznačnou výhrou 16:3 proti ALTERNATE, se utkají s vítězem duelu dánských AiN, jako přemožitelem eSuby, proti anglickým AlterYourEgo.

{#Česká Republika} nEophyte - Od posledního informačního shrnutí ještě nEophyte neodehráli ani jeden zápas. Sice se utkali s exotickým AllochtooN, které kvůli zpoždění a následnému nepřípustnému chování museli zkontumovat. Hned poté rozehráli nEph svůj zápas proti anglickým VATIC. Bohužel za stavu 6:0 pro nEophyte začala všem hráčům padat hra, a tak se týmy domuvily, že zápas odehrají jindy. Momentálně to vypadá na úterý nebo středu. V případě vítězství by se nEophyte utkali s vítězem duelu Rage.ENUZI proti ROFLTIME.

{#Česká Republika} eSuba.INTEL - eSuba byla ještě donedávna náš poslední zástupce v horním pavouku turnaje. Bohužel již o svoji neporazitelnost přišli, když podlehli 4:16 celku AiN, tedy bývalým XayaGaming. AiN se tak dostávají do semifinále WB. eSuba momentálně bude muset čekat v dolním pavouku na svého soupeře. Je dokonce možné, že by se v blízké době mohly utkat s nEophyte, tedy pokud nEph přejdou dvě kola, o která jsou vůči eSubě pozadu.

{#Česká Republika} DoG Soldiers - Dogové se nejprve úspěšně poprali s dánskými ragequit a jako další zápas je čeká velice tvrdý oříšek, jakým je právě portugalská jednička, tedy celek ONLINE KINGDOM. Po případném vítězství by se utkali z vítězem duelu mouseControl proti accidental Teamwork.

{#Česká Republika} Verya - Jak jsem psal již minule, Verya již spolu nehraje a dohrává soutěž pouze v mixu. Nyní už však dohrála, protože do zápasu s ragequit vůbec nenastoupila. Kdyby Verya pokračovala a porazila dány, utkala by se s DoG Soldiers. Avšak to jsou již pouze doměnky.

Štítky: esportsheaven
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.