Přejít k hlavnímu obsahu

UDPATE #3: SAGE LAN vyhrávají Anexis eSports

UPDATE #3: Finále vyhrává Anexis eSports, který poráží Team WinFakt! Ze tří českých týmů je nejúspěšnější eSuba, která poráží Herr a bere třetí pozici na SAGE LAN.
Výchozí obrázek

UPDATE #3: Finále vyhrává Anexis eSports, který poráží Team WinFakt! Ze tří českých týmů je nejúspěšnější eSuba, která poráží Herr a bere třetí pozici na SAGE LAN.

1. {#Maďarsko} Anexis eSports ( 2,000)
2. {#Evropská unie} Team WinFakt! ( 1,000)
3. {#Česká Republika} eSuba ( 500)

UPDATE #2: Jediný český celek, který se probojoval do semifinále byl tým eSuby, který přešel přes tým Epsilon. Bohužel tým Next Evolution nestačil překvapivě na tým Herr a vypadl s turnaje. Uvidíme jestli z toho NEVO nevyvedou nějaké závěry v podobě hráčské obměny. Tým Cracked Gamers měl proti sobě v playoff jednoho z hlavních favoritů turnaje maďarské Anexis eSports, po dobrém výkonu však SAGE LAN také opouští.

V semifinále ani tým eSuby nestačil po skvělém výkonu na tým Anexis eSports a bude hrát o celkové třetí místo na turnaji proti týmu Herr, který naopak nestačil na Team WinFakt!. Ve SAGE LAN se proti sobě potká tak tým Anexis eSports a Team WinFakt!.

UPDATE #1: Ze zakládních skupin A, C, D postoupily všechny tři české týmy do playoff. Next Evolution si zařídili postup již včera večer s plným počtem bodů, eSuba a Cracked gamers dnes v odpoledních hodinách. Zatímco eSuba suveréně vyhrála svou skupiny, tak tým Cracked Gamers bojoval o svoje druhé místo ve skupině v přímém souboji proti německým Heroes, které nakonec porazil (13:5) a zajistil si tak postup do nedělního playoff.

V playoff narazí Next Evolution na celek Herr, eSuba se potká s Epsilon eSports a Cracked Gamers dostali proti sobě špičkový tým Anexis eSports. Playoff se hraje systémem BO3 (tzn. na dvě vítězné mapy) a začíná zítra 3.7. od 14:00. Je na co se těšit, tak nevahejte a sledujte stream KAOS TV, která přenaší živé vysílání z SAGE LAN.

PLAYOFF - SAGE LAN

1. koloSemifináleFináleVítěz
mapamapamapa 
 
{#Česká Republika} Next.Evolution
--     
  {#Evropská unie} Herr
--   
{#Evropská unie} Herr
--     
    {#Evropská unie} Team WinFakt!
-- 
{#Německo} Versus.PRO
--     
  {#Evropská unie} Team WinFakt!
--   
{#Evropská unie} Team WinFakt!
--     
      {#Maďarsko} Anexis esports
{#Česká Republika} eSuba
--    Vítěz
  {#Česká Republika}eSuba--   
{#Evropská unie} Epsilon eSports
--     
    {#Maďarsko} Anexis eSports
-- 
{#Česká Republika} Cracked Gamers
--     
  {#Maďarsko} Anexis eSports--   
{#Maďarsko} Anexis eSports
--     
 

O třetí místo: {#Česká Republika} eSuba vs {#Evropská unie} Herr  2:0


Zakládní skupiny SAGE COD4 LAN - Enschede (NL)

SAGE COD4 A
 SAGE COD4 B
#NázevZVRPVK/PKB #NázevZVRPVK/PKB
4.{#Evropská unie} High Jinx300318/390
3.{#Nizozemsko} NEC Timide310027/343
2.{#Evropská unie} Epsilon eSports320130/276
4.{#Nizozemsko} dOPE´HD300316/390
1.{#Česká Republika} Next Evolution330039/149
1.{#Maďarsko} Anexis eSports
330039/129
3.{#Švédsko} Viborg Vipers310227/393 2.{#Německo} Versus.PRO320130/276



SAGE COD4 C SAGE COD4 D
#NázevZVRPVK/PKB #NázevZVRPVK/PKB
3.{#Německo} Heroes420236/356
4.{#Nizozemsko} In7-eSports410336/443
1.{#Evropská unie} Team WinFakt!400052/1812
5.{#Velká británie} LivingFire
400430/520
5.{#Evropská unie} Team TH400424/520
2.{#Evropská unie} Herr430147/339
2.{#Česká Republika} Cracked Gamers430144/329 3.{#Evropská unie} DARRR420239/436
4.{#Evropská unie} SKITLITE Gaming410322/413 1.{#Česká Republika} eSuba440052/3212


 

Máme tu první největší událost léta, kterou je s určitostí pro všechny hráče a fanoušky Call of Duty 4 Modern Warfare - Holandská SAGE LAN. Celá akce se se uskuteční od pátku do něděle (1.- 3.7.) ve Wzzrd gaming café v Enschede. Je třeba dodat, že na SAGE lan budou dva hlavní turnaje ve zmiňované CoD4 a hře Wolfenstein: Enemy Territory. O dva vedlejší turnaje se postarají hry FiFa 11 a Quake Live. Celkem se na SAGE ukáže 36 týmu z celé Evropy a prizmoney dvou zmiňovaných hlavních turnajů bude činit přes €7,000. Na celé akci je zajimavý ještě fakt, že pořadatelé po divacích nebudu chtít ani cent za vstup. Ti co to mají do Holandska daleko, tak nemusejí zoufat, protože Kaos TV připravila živé vysílání, stačí se jen usadit a sledovat v pohodlí domova.

Teď už se postupně vratíme přímo k tomu hlavnímu tématu článku, což je hlavní turnaj SAGE CoD4. Naše malá země v srdci Evropy vyslala vůbec poprvé na tak velký turnaj tři české zástupce: Next Evolution, eSubu a Cracked Gamers. Všechny tři želízka v ohni se momentálně řadí mezi trojku našich nejlepších CoD4 týmů. Vlastně jsme poslali aktuálně to nejlepší co nám tu v moderní válce střílí a běhá.

¨Paradox¨ Duchoně nám přešli pod tým Next.Evolution a vedení Next Evolution na to propustilo cca týden před akci svou českou sekci kolem Tomáše¨Thomasa¨Svobody. Thomasova parta, však naštěstí nemusela zoufat, že se na akci nepodívá, protože se jich ujal český tým Cracked Gamers a umožnil se klukům zúčastnit. Nemůžeme vynechat ani informaci u týmu eSuby, jenž se umístil na druhém místě na domácí Avenger lan a pilně před SAGE trénoval.

V samotném turnaji SAGE CoD4 je 18 týmů rozděleno do 4 základních skupin, dvakrát po čtyřech a dvakrát po pěti týmech. Do playoff postupují vždy dva nejlepší týmy zakládních skupin - ve hře je  3,500. Dobrá zpráva pro naše české naděje - ani jeden český celek se nepotká v základní skupině proti sobě. Next Evolution nalosované ve skupině A, by nemělo mít problém s postupem ze skupiny, hráči si pouze zatrénují. Cracked Gamers dostali za úkol ve skupině C postoupit do playoff, ale až samotný turnaj ukáže jaká je jejich aktuální forma. eSuba byla vržena do základní skupiny D, kde by měla papírově postoupit ze skupiny a čekat na soupeře v playoff. Aby nebylo nikomu líto, že jsme nejmenovali nikoho ze skupinu B, tak tam se podle mě řadí mezi hlavní favority maďarský tým Anexis eSports. O jeden zápas více si zahrají týmy ve skupině C a D.

Hlavního turnaje SAGE CoD4 se účastní týmy: High Jinx (EU), Epsilon-eSports (EU), Next Evolution (CZ), Viborg Vipers (SE), NEC Timide (NL), dOPE´HD (NL), Anexis eSports (HU), Versus.PRO (DE), Heroes (DE), Team TH (EU), Cracked Gamers (CZ), SKITLITE Gaming (EU), In7-eSports (NL), LivingFire (GB), Herr (EU) DARRR (EU), eSuba (CZ)

Na turnaj nedorazí: Fnatic (EU), Aerosol (RU)

Sestavy tří českých želízek v ohni:

Next.Evolution SAGE CoD4 lineup:

{#Česká Republika} Jan "paradox" Duchoň
{#Česká Republika} Lubomír "Luboshmir" Pešák
{#Česká Republika} Petr "king" Elbogen
{#Nizozemsko} Erik "FrosteR" van den Biggelaar
{#Nizozemsko} Nick "toxjee" Hol

eSuba SAGE CoD4 lineup:

{#Česká Republika} Petr "hectic" König
{#Česká Republika} Michal "misak" Valušek
{#Česká Republika} Lukáš "trume" Lát
{#Polsko} Piotr
"dEvianCe" Antoszkiewicz
{#Polsko} Radoslaw "crx" Rowinski

Cracked Gamers SAGE CoD4 lineup:

{#Česká Republika} Tomáš"ThOmAs"Svoboda
{#Česká Republika} Petr"Brody" Brodík
{#Česká Republika} Jiří"GeorgE" Grohol
{#Česká Republika} Martin"Hitch" Srp
{#Česká Republika} Daniel"finte" Vavrouch

Potvrdí Next Evolution (ex-Power Gaming) své první místo v žebříčku světové evropské CoD4 scény? Dokáže eSuba dokráčet na stupně vítězů? Překvapějí Cracked Gamers své české protějšky a překročí jeden ze svých českých stínů? Potvrdí maďarští Anexis eSports svou stoupající formu a vyhrají? Odpovědi na otázky a o všem podstatném z celé akce vás budeme informovat. Držte palce všem svým favoritům a sledujte naše aktuality.

Zdroj: tek-9.org
Štítky: CoD4