Přejít k hlavnímu obsahu

WCG: Představujeme OX.Enermax

7. 7. 2011 | 12:58 Counter Strike 1.6
Vyvrcholení české World Cyber Games kvalifikace se blíží a my vám přinášíme bližší pohled na účastníky této víkendové akce. Začínáme slovenskými OX.Enermax, kteří na turnaji ponesou slovenskou zástavu.Nejlepší celek na východ od Dunaje již delší dobu okupuje přední příčky tuzemské scény. Sestavu tvoří hráči, jenž pospolu hráli za týmy jako EAST!, eXtatus nebo SUICIDE. Právě za posledně jmenovaný tým hráli pospolu ti aktuálně nejlepší slovenští hráči.
Výchozí obrázek

Vyvrcholení české World Cyber Games kvalifikace se blíží a my vám přinášíme bližší pohled na účastníky této víkendové akce. Začínáme slovenskými OX.Enermax, kteří na turnaji ponesou slovenskou zástavu.

Nejlepší celek na východ od Dunaje již delší dobu okupuje přední příčky tuzemské scény. Sestavu tvoří hráči, jenž pospolu hráli za týmy jako EAST!, eXtatus nebo SUICIDE. Právě za posledně jmenovaný tým hráli pospolu ti aktuálně nejlepší slovenští hráči.

Po delším čase a roztrhnutí na celky Fofos Gaming a OX.Enermax, se to nejlepší dalo dohromady a začalo reprezentovat východní scénu v tom nejlepším světle.


OX.Enermax na GIGABYTE LAN finále (foto: PLAYzone.cz)

OX.Enermax získali během půl roku hraní 142 bodů, což je prozatím zařadilo na třetí místo v naší MČR kvalifikaci, která také rozhodla o tom, kdo se v sobotu podívá do Prahy. Pojďme se podívat, ze kterých turnajů své body získali:

4. místo - SteelSeries King of The Hill #76 bodů3. místo - STORM The Front20 bodů
3. místo - Online WCG kvalifikace 201120 bodů17. místo - SteelSeries King of The Hill #102 body
7. místo - SteelSeries King of The Hill #83 body5. místo - SteelSeries King of The Hill #116 bodů
8. místo - Mezihernový turnaj 05/201115 bodů2. místo - Mezihernový Turnaj 06/201160 bodů
3. místo - SteelSeries King of The Hill #910 bodůCelkově142 bodů

Slovenská sestava patří tradičně k častým účastníkům našich LAN akcí a PLAYzone.cz lig. Naposledy jsme je mohli vidět na LAN finále GIGABYTE ligy, kde v základní skupině porazili slovenští hráči eEriness, těsně nestačili na nEophyte a nestačili na eSubu. Celkově jim pak turnaj vynesl krásné třetí místo, čímž se potvrdily alespoň některá "proroctví".

Sestava OX.Enermax pro finále české World Cyber Games kvalifikace

{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk
{#Slovenská Republika} Tomáš "X-RaY" Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Martin "gioTive" Brumerčík
{#Slovenská Republika} Martin "will" Martoncik

Jejich výkony budou reprezentovat celou slovenskou scénu, takže se tým nejenže bude muset potýkat s tlakem své komunity, ale také s obrovskou podporou, které se nedostane ostatním týmům.

Předpokládané umístění - 3. místo

Štítky: OX.enermax, WCG 2011