Přejít k hlavnímu obsahu

Alternate s novou sestavou

26. 7. 2011 | 01:49 Counter Strike 1.6
Přední německá organizace Team Alternate nedávno oznámila příchod nové sestavy, jenž bude tým reprezentovat v nadcházející sezóně ESL Pro Series.Alternate aTTax nedávno opustil nejdříve americký hráč Kenyon "KenaN" Temmel objev předloňské sezóny. Toho poté následoval i německý reprezentant a tamní séně dobře známý Christian "ChRRRRp" Porten.
Výchozí obrázek

Přední německá organizace Team Alternate nedávno oznámila příchod nové sestavy, jenž bude tým reprezentovat v nadcházející sezóně ESL Pro Series.

Alternate aTTax nedávno opustil nejdříve americký hráč Kenyon "KenaN" Temmel objev předloňské sezóny. Toho poté následoval i německý reprezentant a tamní séně dobře známý Christian "ChRRRRp" Porten.

Nedávno vedení Alternate oznámilo příchod nového týmu v jehož čele uvidíme přední německá jména. Šance reprezentovat druhou nejlepší organizaci v zemi se opět dostalo Christianu "crisby" Schmittovi. Ten jako jediný "přežil" vyhazov většiny jeho spoluhráčů. K tomuto mladíkovi se připojuje dvojice zkušených hráčů, kteří už v minulosti Team Alternate reprezentovali. Manuel "approx" Zeitz a Navid "kapio" Javadi se vrací ke kořenům a doufají že po boku svých spoluhráčů určí nový směr tamní scény.

K týmu se vrací i Roman "Roman R." Reinhardt, jeden z nejoblíbenějších hráčů německé scény. Celou sestavu uzavírá Julian "hoo" Walter, talent z konkurenčních Team Hardware4u.

Sestava Team Alternate

{#Německo} Roman "Roman R." Reinhardt
{#Německo} Julian "hool" Walter
{#Německo} Manuel "approx" Zeitz
Navid "kapio" Javadi
{#Německo} Christian "crisby" Schmitt

Novou sestavu Alternate budete mít možnost vidět v akci už v polovině sprna, kdy odstartuje zimní sezóna ESL Pro Series.

Zdroj: HLTV