Přejít k hlavnímu obsahu

aQuaRedon vítají novou sekci

26. 7. 2011 | 18:41 Counter Strike 1.6
Herní organizace aQuaRedon po dlouhém čekání do svých řad přijímá novou Counter strike 1.6 sekci, která bude hájit barvy tohoto multiklanu.
Výchozí obrázek

Herní organizace aQuaRedon po dlouhém čekání do svých řad přijímá novou Counter strike 1.6 sekci, která bude hájit barvy tohoto multiklanu.

Vedení celku si dávalo s přijetím nové CS 1.6 sestavy načas, nakonec se rozhodlo, že osloví hráče z e-Ministry.  Sestava vedená zkušeným Matějem "hed0r" Černanským spolu hraje již nějaký ten pátek, jejich poslední štací byla již zmiňovaná bývalá herní organizace e-Ministry, která bohužel zanikla zhruba před rokem. Po zkontaktování vedení aQuaRedon se nakonec obě strany dohodly na podmínkách.

K celé situaci se vyjádřil výše zmíněný Černanský, "V prvom rade by som sa vám chcel predstaviť. Volám sa Matej "hed0r" Černanský a som kapitánom tímu, ktorý doposiaľ niesol názov e-Ministry. Hľadali sme nejaký multigaming, kvôli dobrému zázemiu a zviditelnenia nie len seba, ale aj daného multigamingu. Rozhodli sme sa práve pre vás, pretože nás čakala príjemná a rýchla odozva a záujem z vašej strany. Naše ambície sú veľmi vysoké, každý jeden z nás je skúsený hráč, ktorý v tejto hre nieje žiadny nováčik. Momentálne sme vo fáze tréningu, pričom trénujeme proti zahraničným týmom, pretože sa musíme dostatočne pripraviť na nadchádzajúcu lan akciu – BECUP. Tento turnaj je veľmi prestížne podujatie ktoré sa koná v susednom Maďarsku a my sa tam chystáme uhrať čo najlepší výsledok. Naším cieľom je stať sa jedným z top tímov na našej scéne a porovnávať sa s najlepšími zahraničnými tímami v nasledujúcich rokoch. Na záver vám chcem poďakovať za poskytnutú šancu, budeme sa snažiť čo najlepšie reprezentovať vašu organizáciu." 

Sestava aQuaRedon

{#Slovenská Republika} Matěj "hed0r" Černanský
{#Slovenská Republika} Jakub "jERRYN" Jahič
{#Slovenská Republika} Lukáš "krejo" Krejčí
{#Slovenská Republika} Tomáš "elzyje" Kraus
{#Slovenská Republika} Tomáš "winyx" Čeplo

Novou pětku můžeme v nejbližší době vidět na blížícím se turnaji BECUP 2011, který se koná 26. - 28. srpna v Budapešti, nebo na Mezihernových turnajích, kde se jistě pokusí urvat co nejvíc bodů do kvalifikace MČR.

Zdroj: aQuaRedon
Štítky: aquaredon