Přejít k hlavnímu obsahu

Evolution přijímá nové Ladies

4. 8. 2011 | 16:51 Counter Strike 1.6
Herní organizace Evolution gaming přichází s novou dívčí sekcí. Sestava složená ze čtyř dívek bude od nýnějška hájit barvy na ženském herním poli.Po krátké době tu máme další dívčí tým. Sestava okolo Natálie "Lia" Dobiášové do klubu přešla z multiklanu Revital Gaming. Dívky jsou ale pouze ve čtyřech, neboť hledají pátou hráčku do týmu. Více informací ve vyjádření kapitánky týmu a vedení klubu.
Výchozí obrázek

Herní organizace Evolution gaming přichází s novou dívčí sekcí. Sestava složená ze čtyř dívek bude od nýnějška hájit barvy na ženském herním poli.

Po krátké době tu máme další dívčí tým. Sestava okolo Natálie "Lia" Dobiášové do klubu přešla z multiklanu Revital Gaming. Dívky jsou ale pouze ve čtyřech, neboť hledají pátou hráčku do týmu. Více informací ve vyjádření kapitánky týmu a vedení klubu.

K přestupu a příchodu do Evolution Gaming se vyjádřila výše zmíněná kapitánka, "Do evolutiongaming, sme sa dostali po dohovore s manažmentom, ktorý nás kontaktoval ako prvý u predošlého teamu revital gaming, odišli sme len v dvoch a to s hráčkou Trebiinkou z dôvodov, ktoré by som tu nerada spomínala. Potom záležalo na mnohých aspektov pri skladaní novej sekcie, prekvapivo to šlo rýchlo a zato by som chcela poďakovať chalanom z evo sekcie CS 1.6! Momentálne, ale stále hľadáme piatu hráčku, ktorá by mala čas a chuť zapojiť sa knám do dievčenské sekcie."

Na slovenskou hráču reagovalo i vedení organiace, "Mám velikou radost, že jsme našli ladies sekci právě pro náš tým, přece jen je to krásné obohacení ;) a né každý klan má svoji dívčí sekci. Budeme se snažit holkám nabídnout vše, aby byli unás spokojené a měli motivaci pro hraní. Chtěl bych jim popřát mnoho úspěchů ať se jim daří a snad bude spolupráce příjmená pro obě strany!"

Sestava Evolution Ladies

{#Slovenská Republika} Natália "Lia" Dobiášová
{#Slovenská Republika} Edita "Lady_Fufinka" Drugová
{#Slovenská Republika} Michaela "Mckaela" Domeová
{#Česká Republika} Vlasta "TREBiinkaa" Soukalová

Zdroj: Evolution
Štítky: evolution