Přejít k hlavnímu obsahu

LAN Dětkovice: poslední 4 volné sloty

14. 8. 2011 | 18:04 Counter Strike: Source
Už jen pár dní nás dělí od druhého ročníku LAN párty, která v plném rozsahu podporuje Counter Strike:Source. V současné době se můžou stále registrovat týmy, pro které máme volné ještě 4 sloty. Před začátkem je ještě vhodné zdůraznit některé informace...
Výchozí obrázek

Už jen pár dní nás dělí od druhého ročníku LAN párty, která v plném rozsahu podporuje Counter Strike:Source. V současné době se můžou stále registrovat týmy, pro které máme volné ještě 4 sloty. Před začátkem je ještě vhodné zdůraznit některé informace...

LAN Dětkovice

Od pondělí 15. srpna končí možnost zaplatit vstupné předem skrze online platby. Od tohoto dne prosím neodesílejte žádné platby. V případě zájmu může tým zaplatit na místě. Nicméně je nutné kontaktovat pořadatele a zajistit si tak nutnou rezervaci. Nedoporučujeme přijet bez oznámení, nemusíte totiž sehnat volná místa.

Ještě před začátkem rozlosujeme skupiny a podle toho posadíme týmy tak, aby jsme alespoň částnečně eliminovali tzv. "nakukování" do monitorů a jiné nešvary spojené s LAN hraním. Je samozřejmě jasné, že toto pravidlo nebude fungovat na 100%, ale pokusíme se to vymyslet co nejlépe. Odpadnou tak také jisté spekulace s kalkulací "lepších" míst. Proto potřebujeme vědět o týmech, co přijedou dopředu. Volná místa pak nahradíme raději volným prostorem a větší volností pro všechny účastníky.

Dále bychom chtěli všechny účastníky, respektive ty ze Slovenska a ze zahraničí upozornit, že veškeré platby budou akceptovány pouze v českých korunách. 

Příjezd týmů v pátek 19. srpna je možný již od 12:00. Jako strop pro registrace jsme stanovili čas 24:00. Pokud už dopředu víte, že z nějakých důvodů přijedete později, prosím kontaktujte pořadatele.

Všichni účastníci LAN Dětkovice 2011 jsou povinni se řídit pokynům pořadatelů a dodržovat pravidla, která jsou k nahlédnutí na webových stránkách akce a budou k dispozici i na místě. Neuposlechnutí pořadatele či hrubé porušení těchto pravidel může vést až k vykázání provinilce z areálu bez možnosti vrácení peněz. Na celou akci bude dohlížet zhruba dvacítka pořadatelů v čele s pověřeným security týmem. Všichni budou odlišeni trikem pořadatelů pro lepší identifikaci v případě problému. U vstupu bude zřízen takřka nepřetržitě pořadatelský stolek. Při zdravotních problémech jsme v méně závažných situacích schopni poskytnout ošetření. 

Pokud máte jakékoliv dotazy, návrhy, připomínky nebo se cítíte, že máte co říct, napište nám na email vyborny (zavináč) landetkovice (dot) cz. Rádi vám zodpovíme veškeré informace i zde v komentářích. Pokud tedy máte něco na srdci, ptejte se dopředu, ať předejdeme zbytečným problémům a dezinformacím.

Sponzoři LAN Dětkovice