Přejít k hlavnímu obsahu

ShowMatch: Cechi 3:2 CommandeR

14. 8. 2011 | 20:59 Warcraft 3
 
Výchozí obrázek

 

Po delší odmlce náš portál prezentuje další showmatch a tentokrát v podání dvojice soupeřů Cechi vs CommandeR. Určitě se bude na co dívat. Vždyť se jedná vlastně o souboj nejlepšího českého a slovenského hráče v současnosti. Přijďte i Vy podpořit svojí stár a pobavit se s ostatními na úkor jejich skillu. Enjoy STREAM Justin.tv

ShowMatch je souboj vybraných hráčů stylem bo5 (3 vítězné mapy). Z těchto hráčů výjde víťez a poražený. Poražený už má smůlu, protože musí skončit a opustit tak atmosféru w3cz ShowMatche. Vítěz se střetne další měsíc s vybraným vyzyvatelem. Vyzyvatele vybírá admin e1f.

Pick vyzyvatele je nepozměněn a zní následovně.. Do ShowMatche se může přihlásit každý z vás prostřednictvím níže růžově zvýrazněné email adresy. Výběr vyzyvatele je v plné moci admina, kde bude rozhodovat UM a skillová úroveň hráče (např.: nebude hrát e1f vs HH).

Map list je z bývalých showmatchů také nepozměněn. První mapu určuje admin a dál si jednoduše vybírá z maplistu hráč, který zrovna prohrál. Maplist: TM(Twisted Meadows), EI(Echo Isles), SV(Secret Valley), TR(Turtle Rock), TS(Teneras Stand), GW(Gnoll Wood), LT(Lost Temple), MV(Melting Valey), AI(Ancient Isles).



Neděle 14.8. 2011 v 21:00 hod
Garena: NiceGameTV War3 League


! Chci si vsadit !


STREAM Justin.tv


 


[3:2]
Cechi
Commander

ShowMatch w3cz:

Cechi > Commander

Echo Isles

Cechi < Commander

Ancient Isles

Cechi < Commander

Turtle Rock

Cechi > Commander

Secret Valley

Cechi > Commander

Lost Temple

 


 

Štítky: showmatch