Přejít k hlavnímu obsahu

ESH přichází s dalším dotovaným turnajem

23. 8. 2011 | 18:18 Counter Strike: Source
Po nedávno ukončeném turnaji sponzorovaným Full Tilt Poker pořádá portal Esports Heaven další dotovaným turnaj.Dalším turnajem pořádáným právě ESH je turnaj sponzorovaný Gigabytem. Ve hře je celkem 500$. Do turnaje se také přihlásilo několik tuzemských týmů. Jelikož turnaj dnes začíná prvními zápasy, pojďme si společně přiblížit, jaké mají naše celky skupinu.
Výchozí obrázek

Po nedávno ukončeném turnaji sponzorovaným Full Tilt Poker pořádá portal Esports Heaven další dotovaným turnaj.

Dalším turnajem pořádáným právě ESH je turnaj sponzorovaný Gigabytem. Ve hře je celkem 500$. Do turnaje se také přihlásilo několik tuzemských týmů. Jelikož turnaj dnes začíná prvními zápasy, pojďme si společně přiblížit, jaké mají naše celky skupinu.

{#Česká Republika} eSuba.INTEL - Vítězové nedávné LAN Dětkovice dostali vcelku jednoduchou skupinu. Jediným známým celkem jsou maďarští Rage.ENUZI, kteří by mohli eSubu vcelku potrápit. Věřme, že náš nejsilnější tuzemský tým nepodcení soupeře a pohlídá si postup do vyřazovací fáze.

{#Česká Republika} sEnsitive - Vicemistři z Dětkovic podobně jako eSuba do skupiny nevychytali žádný více známější celek. Ve skupině už mají sEnsitive zadaný kontumační výsledek s francouzskými WAZAKIRI, o čemž češti hráči vůbec nevědí. Uvidíme jak se situace vyvine. Snad to týmu neznepříjemní cestu do playoff.

{#Česká Republika} eXtatus - eXtatus se také jako ostatní naši zástupci ocitli ve skupině, která je určitě hratelná. Skupina nemá favorita, tudíž veřme, že třetí tým z LAN Dětkovice se probojuje ze skupiny.

{#Česká Republika} FeW Gamers - FeW budou chtít napravit neúspěch z Dětkovic, kde skončili až na děleném 5. místě. Do skupiny dostali silný dánský celek ROFLTIME a další dva neznámé. Snad se se soupeři FeW dostatečně poperou a uvidíme je ve vyřazovacích bojích.

Největší favoritem turnaje je bezesporu poražený finalista Full Tilt Pokeru a jeden z nejlepších týmu evropy - dánský celek CKRAS.

O výsledcích českých týmů ve skupinách vás budu informovat v dalších článcích coverage.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.