Přejít k hlavnímu obsahu

ESH: Tři české týmy se dostávají do playoff

2. 9. 2011 | 16:10 Counter Strike: Source
Po nedávno ukončeném turnaji sponzorovaným Full Tilt Poker pořádá portal Esports Heaven další dotovaným turnaj.
Výchozí obrázek

Po nedávno ukončeném turnaji sponzorovaným Full Tilt Poker pořádá portal Esports Heaven další dotovaným turnaj.

Dalším turnajem pořádáným právě ESH je turnaj sponzorovaný Gigabytem. Ve hře je celkem 500$. Do turnaje se také přihlásily 4 tuzemské týmy, z nichž se tři dostaly do playoff.

{#Česká Republika} eSuba.INTEL - Vítěz nedávné LAN Dětkovice si se skupinou poradil výtečně. Po třech vítězstvích tedy postupuje z prvního místa překvapivě před švédskými Decerto, kteří si dokázali poradit s maďarskou jedničkou RAGE.ENUZI. Prvním soupeřem eSuby v playoff bude švédská sestava WUZUP, která má v sestavě zařazeného také Marka 'tmaven' Melenu.

{#Česká Republika} sEnsitive - Poslední místo ve skupině je pro sEns jednoduše odvoditelné - jednoduše nenastoupili do soutěže, což je určitě škoda.

{#Česká Republika} eXtatus - eXt se po výhrách 16:0 a 16:8 také dostávají do playoff. Postupují ze druhého místa, jelikož si nechali zkontumovat z důvodu pauzy po BECUPY zápas s Esport9. Hned pro první kolo však eXtatus dostávají velice silného soupeře, a to dánské ROFLTIME, které měli ve skupině FeW Gamers.

{#Česká Republika} FeW Gamers - FeW neměli s postupem nijak zvlášť problém, jelikož ani jeden z nepostupujích týmů neodehrál celou skupinu. Po porážce nad silnými ROFLTIME 2:16 se vlci utkají v playoff s přemožiteli eXtatus ve skupině, celkem eSport9.

Největší favoritem turnaje je bezesporu poražený finalista Full Tilt Pokeru a jeden z nejlepších týmů Evropy - dánská pětice CKRAS.

Celý pavouk vyřazovacích bojů je k nalezení ZDE.

O výsledcích českých týmů ve skupinách vás budu informovat v dalších částích coverage.

Štítky: esportsheaven
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.