Přejít k hlavnímu obsahu

LanCraft sledovalo více než 37 tisíc diváků

12. 10. 2011 | 19:09 Všechny hry
Podzimní LanCraft roku 2011 se opravdu vydařil. Organizátorům se akce jako vždy povedla na jedničku a ve finále odjízděli z Uherského Hradiště spokojeni jak sami hráči, tak lidé, kteří se starali o bezproblémový průběh turnaje.Letošní ročník nabídl opravdu zajímavé boje nejenom v tradičním Counter-Strike 1.6, ale svou premiéru si zde odbylo také League of Legends, které vtrhlo do českých progamingových vod jako uragán.
Výchozí obrázek

Podzimní LanCraft roku 2011 se opravdu vydařil. Organizátorům se akce jako vždy povedla na jedničku a ve finále odjízděli z Uherského Hradiště spokojeni jak sami hráči, tak lidé, kteří se starali o bezproblémový průběh turnaje.

Letošní ročník nabídl opravdu zajímavé boje nejenom v tradičním Counter-Strike 1.6, ale svou premiéru si zde odbylo také League of Legends, které vtrhlo do českých progamingových vod jako uragán.

Z obou her jste mohli po celý minulý víkend sledovat přímé přenosy prostřednictvím PLAYzoneTV. Tu nakonec sledovalo během celého víkendu více než 37 tisíc diváků. LanCraft se tak svou sledovaností téměř vyrovnal LAN finále PLAYzone lig.

Tato sledovanost nás velice těší a již nyní můžeme prozradit, že chystáme pro naše diváky spoustu nových pořadů a také navážeme na ty již rozběhlé.