Přejít k hlavnímu obsahu

Skupina smrti za námi

14. 10. 2011 | 14:07 League of Legends
Skupina smrti je za námi. Co přinesla? Bylo se vůbec na co dívat? Proč byl Shushei tak úžasný? Den první na IEM New York přinesl spoustu zajímavých věcí. Ale hlavně přinesl Fnatic na první místo ve skupině!Pro ty z vás kdo by to náhodou nevěděl, tak tady je rekapitulace Skupiny A na IEM New York:
Výchozí obrázek

Skupina smrti je za námi. Co přinesla? Bylo se vůbec na co dívat? Proč byl Shushei tak úžasný? Den první na IEM New York přinesl spoustu zajímavých věcí. Ale hlavně přinesl Fnatic na první místo ve skupině!

IEM New York

Pro ty z vás kdo by to náhodou nevěděl, tak tady je rekapitulace Skupiny A na IEM New York:

{#Evropská unie} Fnatic
{#Spojené státy americké} TSM
{#Spojené státy americké} CLG
{#Spojené státy americké} Team Dignitas

Den před New Yorkem ohlásili {#Francie} Sypher že nedojedou a to by způsobilo, že {#Spojené státy americké} CLG by šli do skupiny B jako náhrada, bohužel pro ně se tak nestalo a skupina A se odehrála podle plánu. Skupina A se otevřela prvním zápasem: Dignitas vs TSM, v tomto zápase Dignitas ukázali že nevyhráli IPL3 náhodou a porazili TSM, nutno dodat že TSM tento zápas odehráli velice špatně.

Druhý zápas byl CLG vs Dignitas, tohle byla hrozná válka, která se přelévala ze strany na stranu, až nakonec CLG byli schopni vyhrát.

{#Spojené státy americké} Dignitas:KogMawJannaZileanRenektonNocturne
{#Spojené státy americké} CLG:CaitlynSonaTrundleChoGathCassiopea

Třetí zápas byl TSM vs Fnatic. V tomto zápase úřadoval Lamia s Kog Mawem a Shushei s Gragasem, není moc co říct k tomuto zápasu, Fnatic naprosto jasně vyhráli.

{#Evropská unie} Fnatic:KassadinKogMawSonaRammusGragas
{#Spojené státy americké} TSM:CaitlynTrundleAlistarBrandYorick

Poslední zápas této skupiny byl Fnatic vs Dignitas. Jestli Fnatic přejeli TSM, tak Dignitas totálně znásili. Kombo Morgana + Swain bylo velice nemilé a když do toho ještě buší z 3 miliónů range Kog Maw, tak máte gg.

{#Evropská unie} Fnatic:    MorganaGangplankKog mawJannaSwain                 
{#Spojené státy americké} Dignitas:    TrundleSonaCaitlynUdyrKatarina

Zbytek zápasů nebyl streamován, takže těžko k tomu budu mít co říct, nicméně, nebyl streamován zápas: Fnatic vs CLG, který Fnatic vyhráli a také nebyl streamován zápas o postup ze skupiny: TSM vs CLG, který CLG vyhráli.

Skupina smrti dopadla takto:

1. místo{#Evropská unie} Fnatic
2. místo{#Spojené státy americké} CLG
3. místo{#Spojené státy americké} Dignitas
4. místo{#Spojené státy americké} TSM

Shushei

Za všechno mohl tenhle člověk, který mohl zároveň za blamáž v Německu, před měsícem.