Přejít k hlavnímu obsahu

Intel i tuto sezónu generálním partnerem MČR

25. 10. 2011 | 23:01 Všechny hry
Mistrovství České republiky v počítačových hrách se v příštím roce opět bude těšit podpory společnosti Intel, která se věnuje podpoře dlouhodobě.Intel tak potvrdil svou silnou roli v podpoře elektronických sportů, kterým v České republice a na Slovensku dává tolik potřebnou podporu. Hráči se tak opět mohou těšit na ty nejlepší procesory hrdě nesoucí značku a logo Intel.
Výchozí obrázek

Mistrovství České republiky v počítačových hrách se v příštím roce opět bude těšit podpory společnosti Intel, která se věnuje podpoře dlouhodobě.

Intel tak potvrdil svou silnou roli v podpoře elektronických sportů, kterým v České republice a na Slovensku dává tolik potřebnou podporu. Hráči se tak opět mohou těšit na ty nejlepší procesory hrdě nesoucí značku a logo Intel.

Vítězové Intel TrackMania Ligy III

Vítězové Intel CS:Source Ligy IICeny pro vítěze Intel Ligy II

V rámci podpory celého seriálu MČR se společnost Intel angažuje také v podpoře Intel Counter-Strike: Source ligy a Intel TrackMania Nations ligy. Připomeňme si, že v poslední sezóně Intel Counter-Strike: Source Ligy zvítězil tým nEophyte (nyní v barvách sEnsitive), v TrackManii si první místo vyjezdil eSuba.tween.

Nové sezóny jsou v plném proudu právě v těchto týdnech. Podívejte se například na dění v Intel Lize III.

Intel Logo     MČR Logo

O společnosti Intel

Intel je světovým lídrem v oboru počítačových inovací. Společnost navrhuje a vyrábí technologie potřebné ve většině elektronických zařízeních.

MČR 2011MČR 2011MČR 2011
Fotografie z Mistrovství ČR v počítačových hrách 2011, Kongres Hotel Jezerka, Seč

O Mistrovství ČR v počítačových hrách

Tradice Mistrovství byla obnovena po třech letech v roce 2011, kdy turnaj, který se konal v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz) zaznamenal obrovský úspěch. Na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Na stejné místo se turnaj vrací i v roce 2012. Mistrovství ČR v počítačových hrách se koná v říjnu 2012 a je opět otevřeno pro všechny hráče a týmy z České a Slovenské republiky.

Štítky: INTEL, MČR 2012, PLAYzone