Přejít k hlavnímu obsahu

Další rozhovor s FnaticMSI.Mellisan

23. 10. 2011 | 14:06 League of Legends
Web Fragster.de vyzpovídal  Mellisana po návratu z New Yorku, můžete si zde přečíst jeho dojmy a horké novinky z New Yorku.
Výchozí obrázek

Web Fragster.de vyzpovídal {#Německo} Mellisana po návratu z New Yorku, můžete si zde přečíst jeho dojmy a horké novinky z New Yorku.

Fnatic Mellisan

Absolutní rozhovor s FnaticMSI.Mellisan (foto: absolutelegends.eu)

Hnedka na začátku vám chci pogratulovat k vítězství. Byli jste hodně překvapeni když jste vyhráli?

Potom co jsme hráli tak dobře v základní skupině, což jsme nečekali, tak jsme věděli, že výhra v New Yorku je velice reálná. Hlavně každý byl vysoce motivovaný a skvěle připravený. Takže to až zas takové překvapení není, Cologne jsme odehráli velmi dobře i přestože jsme měli problémy s tréninkem.

Takže jste se připravovali mnohem víc na New York než na Cologne?

Ano, tou dobou byli bruiseři nová meta, my jsme neměli dost času trénovat bruisery nebo změnit náš herní styl.

Před New Yorkem jsme dělali rozhovor s xPekem a ten nám prozdradil, že vyzkoušíte nové věci na tomto turnaji. Byly tyto novinky důvod, proč jste tak snadno porazili SK ve finále?

Proti SK jsme hráli 2 APčka, takže to nebylo nic nového. Každý hrál svého nejlepšího hrdinu a byl to velice dobře fungující tým a tím jsme získali výhodu hned ze startu hry.

Zkoušeli jste tuhle sestavu před turnajem?

Přesně tuhle sestavu jsme nezkoušeli, ale většina toho co jsme trénovali byla velice podobná. Naše sestavy nejsou normálně 5 hrdinů co fungují dohromady, ale většinou to je 2-3 hrdinové co skvěle fungují spolu. Měli jsme připravené sestavy, které byly hodně blízko naší nejlepší sestavě ("Dream-Setup"), bohužel často se stává, že nemůžete picknout všechny hrdiny co by jste chtěli.

Teďkom trošku odběhneme od tématu, pojďme změnit téma na ESL. Co si myslíš o tom jak turnaj byl organizován? Jako divák streamu si měl pocit, že to všechno běží tak nějak náhodně a nikdo netuší, co bude dál a jak to bude probíhat.

Na turnaji jsme neměli moc problémů, kromě pár technických problémů první den. To ovšem nebyl velký problém pro nás, protože jsme měli čas navštívit ComicCon, druhý den jsme nehráli, takže jsme tam nebyli, takže jsem si nevšimnul nějakých problémů. Zbytek ale fungoval dobře.

Takže pro hráče bylo všechno dobře připravené?

Ano, nevěděli jsme nic o problémech se streamem.

Myslím, že hodně lidí se zajímá o váš další turnaj, jak to bude vypadat?

Budeme součástí hodně online turnajů, které si všechny ani nepamatuju. Doufejme budeme hrát v Lednu v Kievě a jsme součástí finále IEM v Hannoveru.

Zmínil si Kiev, zkusíte se připravit tak dobře jako na New York?

Samozřejmě

Tak poslední otázka, co si myslíš o WorldElite vítězi v {#Čína} Guangzhou? Budete jim čelit v
{#Německo} Hannoveru.

Hodně se těším na hru s nima, protože ta sestava se kterou hráli, mi nepřipadala až tak silná. Oni hrajou tradiční kombinace, proti kterým nikdo nedokázal hrát a ještě k tomu měli skvělý team play. Myslím si, že jsou to skvělí protivníci, ale je těžké je hodnotit, když jsme proti nim nehráli.