Přejít k hlavnímu obsahu

První Mezihernový turnaj za námi, co přinesl?

28. 10. 2011 | 16:04 League of Legends
Po všech strastích a problémech je konečně za námi první MZH v LoL. Určitě jste si všimli zmatku a problémů kolem prvního MZH. Jak to teda dopadlo?V sobotu jsme ohlásili, že MZH v LoL neproběhne což způsobilo možná více problémů, než kdyby jsme ho udělali. Hráči už měli naplánované dlouhé cesty a spaní... ti lepší dokonce měli připravené before party- protože věděli, že after party nebude.
Výchozí obrázek

Po všech strastích a problémech je konečně za námi první MZH v LoL. Určitě jste si všimli zmatku a problémů kolem prvního MZH. Jak to teda dopadlo?

V sobotu jsme ohlásili, že MZH v LoL neproběhne což způsobilo možná více problémů, než kdyby jsme ho udělali. Hráči už měli naplánované dlouhé cesty a spaní... ti lepší dokonce měli připravené before party- protože věděli, že after party nebude.

Začalo to nápadem, probíhalo to úžasným flamem a spamem na našem webu a skončilo to nečekaným vítězstvím eSuby. Díky tomu že Ezeho tým nenastoupil, tak se eSuba musela poprat v grandfinále s CG.Sluníčka, kteří neúspěšně bojovali celých 20 minut. Krom naštvanosti se celým turnajem nesla také vlna napětí a tajemnosti, nikdo nevěděl jak bude první MZH v LoL vypadat. Nicméně další již proběhnou v pohodě.

S malým zpožděním se rozdělily body, protože admini si museli ujasnit jak se to teda ohodnotí, nakonec bylo rozděleno 150 MČR bodů, protože původních plánovaných 300 by bylo pouze při offline MZH turnaji. eSubě bylo vzato vítězství, kvůli problémům které způsobili, stejně tak nedostali MČR body. Vznikl zde problém skrz to, že kluci čekání na další zápasy si zpříjemnili hraním go4lol, díky čemuž se zpozdil jejich zápas na MZH.

Byl to první turnaj tohoto typu a na rychlo vymyšlený, bylo to nedokonalé a nedostatečně připravené, proto se ještě jednou omlouváme za vzniklé problémy. V dalších MZH se to nebude opakovat.

Po všech problémech a průtazích chceme všem účastníkm pogratulovat, že to úspěšně přežili a doufáme, že se přihlásí na další ročníky. Registrovat se můžete zde.

Vyjádření projekt manažera PLAYzone.cz, Michal "H1tachi" Nagy:
"Všetkým poškodeným a dotknutým hráčom sa chcem aj touto cestou v mene portálu PLAYzone.cz znova ospravedlniť za vzniknuté problémy. Priznávame, že sme situáciu s zrušením MH nezvládli a mali sme ho zrušiť aspoň 5 dní pred konaním. Dúfame, že nám zachováte priazeň a zaregistrujete sa na ďalší mezihernový turnaj, kde tímto stanovujem minimálnu účašť na 10 tímov a ak 5 dní pred MH nebude 10 tímov potvrdených turnaj sa zruší. Ďakujeme za pochopenie a ostante s nami, máme pre Vás pripravené mnohé prekvapnie a veľké turnaje."

Štítky: LoL, MČR, MZH