Přejít k hlavnímu obsahu

Wickd opustil SK-Gaming

31. 10. 2011 | 01:00 League of Legends
Dánský hráč Wickd pravým jménem Mike Petersen dnes ohlásil, že odchází z  SK-Gaming. Je to velice nečekaný krok, protože sám nedávno řekl, že nemá jediný důvod opustit  SK-Gaming. Oznámil to na svém irc kanálu následujícima slovama.<@Wickd> v podstatě<@Wickd> je konec<@Wickd> opouštím SK právě jsem to řekl spoluhráčům
Výchozí obrázek

Dánský hráč Wickd pravým jménem Mike Petersen dnes ohlásil, že odchází z {#Evropská unie} SK-Gaming. Je to velice nečekaný krok, protože sám nedávno řekl, že nemá jediný důvod opustit {#Evropská unie} SK-Gaming. Oznámil to na svém irc kanálu následujícima slovama.

<@Wickd> v podstatě
<@Wickd> je konec
<@Wickd> opouštím SK právě jsem to řekl spoluhráčům

Chvíli potom vydal oznámení:

Rozhodl jsem se odejít ze svého týmu SK-Gaming, protože jsme měli poslední dobou hodně problémů a připadalo mi jako kdyby moji spoluhráči neměli takový zájem jako dřív. Připadá mi jakoby se nálada v týmu změnila a někteří spoluhráči se nemají moc v lásce, to není tým ve kterém bych chtěl být. Jednoduše nechci podporvat tým, kde vím že nesouhlasím s jedním z hráčů.
SK-Gaming je opravdu dobrý tým a budou skutečně pokračovat na tom aby byli top tým i bezemě. Přeji jim hodně štěstí do budoucna.
Potom co jsem opustil SK-Gaming jsem se musel podívat na moje naděje do budoucna. Pravděpodobně se připojím do týmu s WetDreamem a zkusíme udělat tým pro AbsoluteLegends

Vyjádření {#Španělsko} ocelota

Život pokračuje dál. Potom co jsem ho celé ráno prosil aby zůstal jsem si uvědomil, že je to nemožné ho donutit aby zůstal. Mějte na mysli, že jsem udělal maximum proto, aby neopustil SK-Gaming i přesto že říkal, jak nám to poslední dny nešlo, tak vás můžu ujistit, že Wickda jsme měli rádi a chránili víc než jakéhokoliv jiného hráče v týmu. Je to můj nejlepší online kamarád. Moje mysl je naprosto klidná i přes to, že opustil náš tým. Dával jsem všechno do toho, aby měl dobré vztahy v týmu. Je to normální, že pomlouvá tým každý který opustí svůj tým to dělá, je to naprosto pochopitelné. Buďte si jisti, že jsme udělali to nejlepší co šlo, aby zůstal. Tohle je poslední a jediné vyjádření, které k jeho odchodu bude. Kámo hodně štěstí do budoucna.

Štítky: LoL, sk, sk-gaming, wickd