Přejít k hlavnímu obsahu

Známe ceny pro CZC.CZ Ligu II

7. 11. 2011 | 13:05 Warcraft 3
Výchozí obrázek

Dámy a pánové, odhalujeme vám věcné ceny pro první 3 místa v lize. Czech Computer nabízí vítězům WarCraft III CZC.CZ Ligy II ceny v hodnotě mezi 2500-3000 kč. Mluvíme o kvalitních sluchátkách pro hráče a o sluchátkách do uší pro vášnivé posluchače a o podložce pod myš pro skutečné progamery. Nemluvíme o cenách pro MČR, ale pouze pro tento online event. Mezi prvních 16 hráčů bude také rozděleno 40000 w3cz kreditů a body do MČR kvalifikace.

Dnešním dnem byla CZC.CZ Liga II také spuštěna. 65 hráčů/hráček bylo rozděleno do 4 divizí, kde v každé 4 nejlepší mají automaticky nárok hrát playoff ligy. Sezóna CZC.CZ Ligy II poběží krasné 4 měsíce a letos to bude hlavní faktor kvalifikace na MČR. Na tomto základě musí být výsledky co nejvíce objektivní a to díky delšímu časovému pásmu budou. Přejeme všem hráčům hodně štěstí a zábavy v letošní sezóně. Tady jsou ceny od Czech Computer!

 

1. místo - SteelSeries Siberia v2 Full-size Headset

 

 

2. místo - SteelSeries Siberia In-Ear Headphone

 

 

3. místo - Qiip fabric L OEM United Games

 

Ceny do soutěží věnovaly společnosti SteelSeries a CZC.cz. PLAYzone si vyhrazuje právo zrušit ceny při nízké účasti v lize.

Do konce sezóny CZC.CZ Ligy II zbývá něco přes čtyři měsíce. Playoff se tak bude konat začátkem března. Tak co, budete se snažit vyhrát ceny a postoupit na MČR?

SteelSeries