Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s SK MoMa

11. 11. 2011 | 01:44 League of Legends
Německý web Fragster.de vyzpovídal mého oblíbeného hráče- MoMu. Dozvíte se proč opustil tým AL, něco o kvalifikaci do Kieva a také o Wickdovi.Ahoj, mám tady pro tebe hlavní otázku:  Proč tak rychlá změna mezi mTw.lol a AbsoluteLegends?
Výchozí obrázek

Německý web Fragster.de vyzpovídal mého oblíbeného hráče- MoMu. Dozvíte se proč opustil tým AL, něco o kvalifikaci do Kieva a také o Wickdovi.

MoMa v dresu Millenium na DreamHacku

Ahoj, mám tady pro tebe hlavní otázku:  Proč tak rychlá změna mezi mTw.lol a AbsoluteLegends?

Odchod z mTw.lol byl zamyšlený dlouhou dobu. Hnedka ze startu jsem řekl manažerovi mTw, že jsem tam jenom proto, abych klukům pomohl na EPS. EPS pro mTw skončilo a můj čas v mTw tím pádem také. To je důvod, proč jsem hledal nový tým a AbsoluteLegends vypadalo velice zajímavě.

Byl si 6. hráč {#Evropská unie} AbsoluteLegends, 4 dny potom si byl v {#Evropská unie} SK-Gaming jako nový solo top hráč. Jak se stanou takové dvě změny v jednom týdnu?

Pokud by to šlo tím způsobem, jaký jsem chtěl já tak bych zůstal hrát za {#Evropská unie} AbsoluteLegends. V tomhle případě to je způsobené ostatními lidmi. Je smutné, že hodně lidí si myslí, že jsem zradil {#Dánsko} Wickda, ale bylo to takhle: došel jsem domů z univerzity a viděl jsem {#Belgie} WetDreama jak mi napsal na Skype. Řekl mi, že
{#Dánsko} Froggen, {#Dánsko} Wickd a {#Francie} Lyumi dělají nový tým, že Lyumi a WetDream si prostě nesedí a jsou špatní na bot lince a také že si Wickd myslí, že {#Francie} Soazova angličtina není dost dobrá. To mě docela překvapilo, protože jsme spolu hráli jen 3 dny, ale byl jsem si jistý, že tyto tři hráče nebudu následovat, protože mám rád WetDreama a Soaze a v tu samou chvíli jsem měl nabídku od SK-Gaming, kterou jsem po dlouhém přemýšlení přijal.

Říkáš, že hodně lidí tě vidí jako zrádce Wickda, jaký máte spolu vztah?

Mám dobrý vztah s Wickdem, respektujeme se navzájem a přál mi hodně štěstí v SK-Gaming a já jsem mu popřál hodně štěstí v novém týmu. Neznám ho moc dobře, ale vycházeli jsme spolu v pohodě.

Jaký je to pocit hrát s jedním z nejlepších AD-carry, AP-carry a Supportem v SK-Gaming?

Je to dobrý pocit, když víte, že se můžete spolehnout na ostatní linky a že dokáží svoji lince dominovat. Ale tento pocit jsem znal i v {#Francie} Millenium, každopádně si vážím svých spoluhráčů a také vím, že se na ně mohu spolehnout. 

Váš první zápas byl v Clanbase. Jaké jsou vaše plány?

Samozřejmě se chceme kvalifikovat do Kievu, bylo by fajn dosáhnout takového velkého úspěchu hned ze startu, ale samozřejmě víme, že to bude těžké, protože je tam 16 týmů a pouze 3 postupují, jinak nevím jaké další offline turnaje jsou naplánované. My se teď soustředíme na Kiev.

Pokud se kvalifikujete na Kiev, tak to nebude tvůj první offline turnaj. Jaké je to pocit hrát na offline turnaji?

Je to ta nejlepší část toho, když jste profesionální hráč. Takže je pro mě kvalifikace do Kievu velice důležitá. Zkušenost z DreamHacku byla prostě úžasná a hlavně potkat všechny ty hráče.

Štítky: LoL, MoMa, sk