Přejít k hlavnímu obsahu

BW Gaming s hvězdnou sestavou

22. 11. 2011 | 15:09 BW Gaming s hvězdnou sestavou
Multiherní organizace BW Gaming přijmá do svých řad novou sestavu, válčící na poli Call of Duty 4. Line-up dříve hájil barvy nEophyte či Cracked Gamers. Víte o koho jde?
Výchozí obrázek

Multiherní organizace BW Gaming přijmá do svých řad novou sestavu, válčící na poli Call of Duty 4. Line-up dříve hájil barvy nEophyte či Cracked Gamers. Víte o koho jde?

Přesuňme se v čase o pár měsíců, až rok, kdy do obnoveného celku nEophyte zavítala skvadra vedená Tomášem Svobodou alias ThOmAsem. V té době nikdo netušil, že tým projde několika změnami a týmy, jako byly například NextEvolution či v poslední řadě Cracked Gamers. Ovšem nyní je vše zpět a původní sestava, která spolu působila dlouhou dobu, se dala opět dohromady.

Řeč je o znovuobnovené sekci, která se rozhodla znovu zapojit do herních vášní, které Call of Duty 4 obnáší a zabojovat na blížící se LAN akci s názvem MSI Grunex Call of Duty 4 LAN #3 a následně dovršit herní sézonu v podobě offline finále Intel Grunex Challenge. To vše by se mělo uskutečnit za podpory herního celku BW Gaming, který tento tým vzal pod svá křídla, navzdory nejasné budoucnosti, která mančaft provází. Dle vyjádření již zmíneného lídra, ani sama sekce neví, co bude pokračovat po absolvování těchto dvou akcí.

Vyjádření Tomáše "ThOmAs" Svobody:

"S bývalými spoluhráči jsme se dohodli, že vyrazíme na LANku 10.12. a zavzpomínáme na staré dobré časy. Náš hlavní cíl je kvalifikovat se na Grandfinále Intel Grunex Challenge. Je sice pravda, že se vracíme po hodně dlouhé době. Aktivně už hraje pouze George a HiTcH. Ale věřím, že když před LANkou zahrajeme pár zápasů, že by to mohlo jít a mohli by jsme na LANce útočit ze zadních pozic o stupně vítězů. Nestávalo se nám, že by jsme byli černý kůň turnaje, ale po takové době se do té role musíme pasovat. Dohodli jsme se na spolupráci s BW Gaming pouze na dvě LANky. Co bude potom se uvidí."

Sestava BW Gaming.CoD4:

{#Česká Republika} Tomáš "ThOmAs" Svoboda
{#Česká Republika} Petr "brody" Brodík
{#Česká Republika} Martin "Hitch" Srp
{#Česká Republika} Ladislav "mausen" Myška
{#Česká Republika} Jiří "GeorgE" Grohol