Přejít k hlavnímu obsahu

Otevíráme dveře MČR klasifikaci

Jdeme o krok dopředu a otevíráme celé komunitě Call of Duty 4 opět brány v klasifikaci na Mistroství České republiky v počítačových hrách. Veškeré body z uplynulých klasifikačních turnajů CoD4 byly ponechány týmům. Nýní můžete všichni do 4.12.2011 libovolně přestupovat z týmů nebo utvořit týmy nové. Po vypršení termínu přestupů budě opět platit pravidlo maximálně 2 přestupy za 30 dnů. Klasifikační MČR turnaje, které zatím budou online BenQ Nightcupy se budou v prosinci konat každou Neděli od 16:00.
Výchozí obrázek

Jdeme o krok dopředu a otevíráme celé komunitě Call of Duty 4 opět brány v klasifikaci na Mistroství České republiky v počítačových hrách. Veškeré body z uplynulých klasifikačních turnajů CoD4 byly ponechány týmům. Nýní můžete všichni do 4.12.2011 libovolně přestupovat z týmů nebo utvořit týmy nové. Po vypršení termínu přestupů budě opět platit pravidlo maximálně 2 přestupy za 30 dnů. Klasifikační MČR turnaje, které zatím budou online BenQ Nightcupy se budou v prosinci konat každou Neděli od 16:00. Limity pro účast týmu v Nightcupech neberte moc vážně, při větším počtu účastníků se bude turnaj přizpůsobovat počtu přihlášených. 

Bude, tak záležet jen na vás hráčích a komunitě, jak se postavíte svou účastí ke klasifikačním turnajům, abychom pro vás mohli v přištím roce otěvřít téma Mezihernového turnaje nebo Ligy.



Pořadí týmu v MČR klasifikacích, pravidla a turnaje najdete na webu Playzone.cz nahoře v nabídce Soutěže v položce MČR klasifikace.

Svůj tým můžete registrovat vpravo v nabídce MČR klasifikace v položce vytvořit tým, zde vyplníte název týmu, vyberete hru, nahrajete logo, vyplníte heslo pro vstup  svých spoluhráčů do týmu. 

Po registraci je vášemu týmu přiděleno ID číslo, které použijete při přihlašování do turnajů klasifikace MČR. Při přihlašování do turnaje, který je součástí klasifikace je pak nutné pouze vyplnit ID číslo týmu kde se načte celá soupiska týmu, to vše je nutné,  aby se vám započítaly připadné body z turnaje do žebříčku MČR klasifikace CoD4.

Seznam prosincových MČR klasifikačních turnajů Call of Duty 4:

04.12.2011 BenQ Nightcup #92

11.12.2011 BenQ Nightcup #93

18.12.2011 BenQ Nightcup #94

25.12.2011 BenQ Nightcup #95