Přejít k hlavnímu obsahu

TVcstrike: TaZ [MOVIE]

5. 12. 2011 | 23:25 Counter Strike 1.6
Matúš '0L0V0' Men z TVcstrike.own.cz zpracoval movie jednoho z členů zlaté pětky, Wiktora 'TaZ' Wojtase.Minulý týden jste mohli zhlédnout fragy statisticky nejlepšího hráče světa, Christophera 'GeT_RiGhT' Alesunda. Tentokrát se TVcstrike s Matúšem '0L0V0' Menem zaměřili na polského hráče Wiktora 'TaZ' Wojtase, který již po dlouhou dobu hraje ve stabilní sestavě týmu AGAiN.
Výchozí obrázek

Matúš '0L0V0' Men z TVcstrike.own.cz zpracoval movie jednoho z členů zlaté pětky, Wiktora 'TaZ' Wojtase.

Minulý týden jste mohli zhlédnout fragy statisticky nejlepšího hráče světa, Christophera 'GeT_RiGhT' Alesunda. Tentokrát se TVcstrike s Matúšem '0L0V0' Menem zaměřili na polského hráče Wiktora 'TaZ' Wojtase, který již po dlouhou dobu hraje ve stabilní sestavě týmu AGAiN.

Nová anketa byla vytvořena na webu TVcstrike. Můžete si sami zvolit, koho se bude týkat další video. Ve výběru jsou hráči Dánska a Švedska - Robert 'RobbaN' Dahlström, Michael 'Friis' Jørgensen, Rasmus 'Gux' Ståhl, Finn 'karrigan' Andersen a Frej 'kHRYSTAL' Sjöström. Hlasovat můžete na novém webu TVcstrike, o který se postaral jeden z hlavních členů projektu, Jakub 'wareaN' Mlýnek.

Kromě nového designu webu pro vás má TVcstrike ještě jedno překvapení. Pokud YouTube channel TVcstrike dosáhne počtu tisíce "subscriberů", Jakub 'wareaN' Mlýnek pro vás zpracuje speciální video Ioanna 'Edward' Sukharieva.

Moviemaker: {#Slovenská Republika} Matúš '0L0V0' Men
Odkaz ke stažení bude přidán dodatečně

Zdroj: TVcstrike
Štítky: TaZ, TVcstrike