Přejít k hlavnímu obsahu

Probíhá 4. sezóna ESL SC2 ligy

20. 12. 2011 | 19:34 StarCraft 2
Po skončení 3. sezóny ESL SC2 Ligy, ze které vyšel jako vítěz  h34h_hUnT3R, se portál ESL na delší dobu odmlčel. Před nedávnem byl ovšem klid narušen oznámením začátku 4. sezóny SC2 Ligy, a tak my, příznivci Starcraftu, máme opět možnost účastnit se pravidelných bodovaných turnajů, kdy se hráči, kteří dosáhnou největšího bodového zisku, utkají na konci sezóny ve finálovém turnaji o hodnotné ceny.
Výchozí obrázek

Po skončení 3. sezóny ESL SC2 Ligy, ze které vyšel jako vítěz  {#Česká Republika} h34h_hUnT3R, se portál ESL na delší dobu odmlčel. Před nedávnem byl ovšem klid narušen oznámením začátku 4. sezóny SC2 Ligy, a tak my, příznivci Starcraftu, máme opět možnost účastnit se pravidelných bodovaných turnajů, kdy se hráči, kteří dosáhnou největšího bodového zisku, utkají na konci sezóny ve finálovém turnaji o hodnotné ceny.

Systém ligy nedoznal znatelných změn. Opět se budou hrát single elimination turnaje každé úterý a sobotu od 19:00 a budou otevřeny pro všechny Čechy a Slováky.

Maplist pro 4. sezónu byl upraven tak, aby obsahoval mapy těšící se největší přízni hráčů a obsahuje tedy tato bojiště:

- ESL GSL Terminus SE

- ESL Metalopolis

- ESL The Shattered Temple

- GSL Dual Sight

- Shakuras Plateau

- Tal'darim Altar LE

- Xel'Naga Caverns

 

Vzhledem k tomu, že liga už nějaké to úterý a sobotu probíhá, sluší se zmínit vítěze prvních turnajů této sezóny, jimiž byli {#Česká Republika} h34h_hUnT3R a dvakrát {#Česká Republika} Wochtulka.

Právě teď probíhají registrace do 4. turnaje, takže pokud máte čas a chuť si zahrát, neváhejte a přihlašte se. Veškeré informace naleznete zde.