Přejít k hlavnímu obsahu

Reason Gaming se vrací k podpoře CoD4

Už uběhla nějaká doba, kdy v organizaci Reason Gaming byla podporována hra Call of Duty 4, naposledy se tým kolem této hry rozešel v roce 2010 po tažení v CIC7, kde získal druhé místo.
Výchozí obrázek

Už uběhla nějaká doba, kdy v organizaci Reason Gaming byla podporována hra Call of Duty 4, naposledy se tým kolem této hry rozešel v roce 2010 po tažení v CIC7, kde získal druhé místo.

Reason Gaming byl znám sestavami hvězd, nyní se však vrací na scénu s né moc známým týmem, jehož jádro jsme mohli spatřit na poslední listopadové akci Insomnia 44 pod názvem Saevis, kde se dělil o 7.-8. místo. Co vedlo organizaci k takovému kroku? Je možné, že v tom je zainteresován Kyle "smiffy" Smith, který má styky s Reason, k samotnému příchodu se vyjadřil Javier "FDZ" Fernandez člen realizačního týmu Reason Gaming:

"Už dávno pryč jsou zlaté časy Call of Duty 4 s množstvím LAN akcí a vynikajících týmů, ze kterých je možno vybírat. Ale jako bájný pták Phoenix, CoD4 scéna pomalu stoupá zpět a my jsme se v Reason Gaming rozhodli vrátit hru komunitě s kterou jsme zažili mnoho šťastných chvil."

Dál pokračuje ve svém vyjádření:

"Spíše než vzít nejlepší evropskou sestavu, jak se tomu dělo v minulosti, jsme se rozhodli podpořit v Britanii Akademii, abychom ukázali svou podporu komunitě, kterou tak milujeme."

Reason Gaming CoD4 můžete vidět již brzy, poprvé se nám představí na Epic.EIGHT v únoru a následně potom na Insomnia 45. Co přinese budoucnost pro tento tým je ve hvězdách. Pochybuji, že má někdo opravdu solidní odpověď, ale jedna věc je jistá, že v novém domově budou mít hráči budoucnost světlejší.

Lineup Reason Gaming CoD4:

{#Velká británie} Aaron "bAKEZJi" Baker
{#Velká británie} Kyle "smiffy" Smith
{#Velká británie} Craig "SNWZY3" Snowden
{#Velká británie} Thomas "cronik" Palombella
{#Velká británie} Dan "rapid" Shakeshaft

Vyjadření Craiga "SNWZY3" Snowdena:

"V sestavě jsme společně působili během letních měsíců, zúčastnili  jsme se i43, přesněji pouze tři hráči nynější sestavy. Následně jsme všichni v týmu směřovali své kroky ke zlepšení vykonosti a postup na další level. Je čest pro tým s naším jménem reprezentovat, tak stabilní organizaci , předčilo to naše veškerá očekávání. Osobně bych chtěl poděkovat Reason, Razer, Verygames and Games Uniform za jedinečnou příležitost."