Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers opět s CS 1.6

7. 2. 2012 | 12:12 Counter Strike 1.6
NecroRaisers před pár dny oznámili příchod nové sekce pod vedením legendárního Tomáše 'efron' Pechmana.Už je to chvíli, co se stará sestava NecroRaisers rozhodla zvolit nové zázemí v podobě nEophyte.FSP. Ta samozřejmě obsahovala i dvě hvězdy naší nové reprezentace, Jiřího 'LogeN' Vinše a Martina 'zigurat' Slance, druhého jmenovaného nakonec vystřídal David 'gcko' Hála.
Výchozí obrázek

NecroRaisers před pár dny oznámili příchod nové sekce pod vedením legendárního Tomáše 'efron' Pechmana.

Už je to chvíli, co se stará sestava NecroRaisers rozhodla zvolit nové zázemí v podobě nEophyte.FSP. Ta samozřejmě obsahovala i dvě hvězdy naší nové reprezentace, Jiřího 'LogeN' Vinše a Martina 'zigurat' Slance, druhého jmenovaného nakonec vystřídal David 'gcko' Hála.

Nedávno ale NecroRaisers oznámili příchod nové sekce, tentokrát pod vedením Tomáše 'efron' Pechmana, kterého jsme naposled mohli vidět oficiálně v barvách eEriness nebo jako hostujícího hráče eSuby. Poté se ale rozhodl odcestovat do Kanady a od CS si dal na chvíli pauzu. Po pár měsících se vrací a zanedlouho skládá sestavu napěchovanou zkušenými jmény.

Za své spoluhráče si zvolil starou známou trojku z ROCKETS, tedy Davida 'berry' Mestka, Matěje 'LaN' Kvasničku a Petra 'Petr.D' Danka. Ti byli doplněni Filipem 'Death-filip' Voráčkem, který ještě nedávno hostoval Ad Astra a již dávno nesl zástavu CZklanu. Teď budou tito borci hrát pod jedním týmem společně se sponzorem G4S.

Roman 'Kobra' Kupeček se jakožto manažer týmu vyjádřil následovně:

"Po delší době neaktivity v našich řadách Counter-Strike 1.6 jsme se rozhodli pro radikální a rychlé řešení. Po delším rozhodovaní jsme se rozhodli pro sekci vedenou „Efronem“. Pro tento tým jsme se rozhodli především, že tito hráči už jsou zkušení a je s nimi velmi dobrá komunikace. Od tohoto týmu si slibujeme dlouhou spoluprací a bezproblémové jednání."

Tomáš 'efron' Pechman má k věci následující:

"Na spolupráci a reprezentaci Necroraisers se moc těšíme. Složili jsme team z hráčů, se kterými chceme útočit na bednu. Minulý MH jsme 3 z této sestavy skončili na třetím místě, takže věříme, že je stále v našich silách konkurovat ČR/SVK špičce. NR nám poskytnou přesně takové zázemí, které potřebujeme k tréninku či účasti na LAN turnajích a my se budeme snažit reprezentovat NR v tom nejlepším světle."

Aktuální sestava NecroRaisers.G4S:

{#Česká Republika} Tomáš 'efron' Pechman
{#Česká Republika} Filip 'Death-filip' Voráček
{#Česká Republika} Matěj 'LaN' Kvasnička
{#Česká Republika} David 'berry' Mestek
{#Česká Republika} Petr 'Petr.D' Danko

{#Česká Republika} Roman 'Kobra' Kupeček - manažer

Štítky: NecroRaisers