Přejít k hlavnímu obsahu

BenQ liga: Cracked vyhrává 3:1 nad starZ

12. 2. 2012 | 00:01 Warcraft 3
Už dnes se rozhodne, který z týmů vyhraje první tuzemskou BenQ klanovou ligu na PLAYzone ve Warcraft 3: The Frozen Throne. Připravili jsme pro vás na finálový zápas sázky a od 20:00 hod poběží na hlavní stránce komentovaný stream v podání kapitánů obou týmů GREENa za Cracked Gamers a MadmaNa za Team StarZ.
Výchozí obrázek

Už dnes se rozhodne, který z týmů vyhraje první tuzemskou BenQ klanovou ligu na PLAYzone ve Warcraft 3: The Frozen Throne. Připravili jsme pro vás na finálový zápas sázky a od 20:00 hod poběží na hlavní stránce komentovaný stream v podání kapitánů obou týmů GREENa za Cracked Gamers a MadmaNa za Team StarZ. Na klanovou válku už byly rozlosovány zápasy a utkají se teoreticky řečeno top hráči Slovenské republiky proti top hráčům České republiky.

{#Česko + Slovensko} Team StarZ

1:3


Cracked Gamers {#Česká Republika}

{#Česká Republika}  TomikuS2:0GREEN  {#Česká Republika}
{#Slovenská Republika}  Showme1:2 Seda  {#Česká Republika}
{#Slovenská Republika}  CommandeR1:2 Cechi  {#Česká Republika}
{#Česká Republika}  TomikuS {#Slovenská Republika}  CommandeR0:2Cechi  {#Česká Republika} + Seda  {#Česká Republika}

Oba týmy se do zápasu o zlatou příčku dostali bez ztráty jediného bodu v základní části, takže o napětí bude postaráno. Finále ligy vyústí dnes ve 20:00 hodin a jak bylo řečeno, fanoušci mají možnost pozorovat své favority přes livestream, který bude v danou dobu oxidovat main page PLAYzone. O třetím místě rozhodne tenhle víkend Ace match mezi smD Dream Team a Airwalkers, poté bude liga kompletně uzavřena a budou rozděleny body do rankingu.

 

  • UPDATE 16:54! Stream 2vs2 hry z pohledu hráče Cechi, kvůli týmové konverzaci bude bez komentáře. Zápasy s komentářem budou obsahovat všechny ostatní 1vs1 hry.
  • UPDATE 23:34! Stav CW je 2:1 pro CG, 2vs2 se bude dohrávat, zatím neznámo kdy.
  • UPDATE 11.2.! Cracked Gamers vyhrává zápasy 2vs2 a získává titul první BenQ klan. ligy. Replaypack je ke stažení tady.

 

Generální partneři MČR 2012

BenQ Intel 
 EA