Přejít k hlavnímu obsahu

TVcstrike: Zeus [MOVIE]

12. 2. 2012 | 13:58 Counter Strike 1.6
TVcstrike pro vás nachystalo další movie hráče Ukrajiny, Danylo 'Zeus' Teslenka.První movie Martina 'JellownM' Sitka pod TVcstrike je právě o hráči z nejlepšího týmu Ukrajiny, Danylo 'Zeus' Teslenkovi, který momentálně hraje za Natus Vincere. Nedávno si Zeus vyměnil role se Sergey 'starix' Ischukem, ten vzal na svá bedra roli in-game leadera a tím ulehčil práci právě Danylovi.Díky tomu se může soustředit více na fragy a také to bylo poznat hned na prvním turnaji Na´Vi v novém kabátě, Danylo získal ocenění nejužitečnějšího hráče IEM6 Global Challenge Kiev.
Výchozí obrázek

TVcstrike pro vás nachystalo další movie hráče Ukrajiny, Danylo 'Zeus' Teslenka.

První movie Martina 'JellownM' Sitka pod TVcstrike je právě o hráči z nejlepšího týmu Ukrajiny, Danylo 'Zeus' Teslenkovi, který momentálně hraje za Natus Vincere. Nedávno si Zeus vyměnil role se Sergey 'starix' Ischukem, ten vzal na svá bedra roli in-game leadera a tím ulehčil práci právě Danylovi.

Díky tomu se může soustředit více na fragy a také to bylo poznat hned na prvním turnaji Na´Vi v novém kabátě, Danylo získal ocenění nejužitečnějšího hráče IEM6 Global Challenge Kiev.

TVcstrike - Zeus

Moviemaker: {#Česká Republika} Martin 'JellownM' Sitko
Odkaz ke stažení: po dvou týdnech