Přejít k hlavnímu obsahu

MSI LanCraft Spring 2012 s MČR ve WC3

14. 2. 2012 | 02:31 Warcraft 3
Jsem váš prorok a varuji vás před sílící Plamennou legií, která je hrozbou pro nás všechny. Po dlouhém vzájemném válčení je nyní čas sjednocení sil naších ras. Společně musíme čelit hrozící apokalypse 2012, jinak nás všechny čeká záhuba a náš svět pohltí děti z Wings of Liberty. Buď teď a nebo nikdy více. Rozhodnutí závisí na každém z vás.
Výchozí obrázek

Jsem váš prorok a varuji vás před sílící Plamennou legií, která je hrozbou pro nás všechny. Po dlouhém vzájemném válčení je nyní čas sjednocení sil naších ras. Společně musíme čelit hrozící apokalypse 2012, jinak nás všechny čeká záhuba a náš svět pohltí děti z Wings of Liberty. Buď teď a nebo nikdy více. Rozhodnutí závisí na každém z vás. Každý přítomný navíc podpoří hnutí alkoholické organizace, jež uskuteční 27.-29.4. hromadné útoky na bary, hospody a music kluby ve Starém Městě. Operace MSI LanCraft Spring se blíží.. 


Ano, zveme vás na jubilejní 15. LanCraft. Hráči legendárního Warcraft 3 se mohou těšit na základní lancraftový 1vs1 turnaj, kde budou pro vítěze tradičně rozděleny prizemoney a na velkolepý turnaj Mistrovství české republiky, na které bude pozváno celkem top 16 hráčů dle pořadníku v tuzemském rankingu. Ceny na MČR zajišťuje PLAYzone a budou ještě upřesněny, ale můžeme s klidem říct, že nepůjde o ledajaké "kravinky" a vítězové se mohou mimo jiné těšit i na krásné jedinečné poháry. Dva velké LAN turnaje za jednu skvělou cenu! na univerzálním místě pro všechny! jsou snad dostatečným magnetem pro humany, orky, undeady i elfy.


Vstupné činí 400 Kč online nebo 500 Kč na místě. V ceně je lancraftový pobyt a vstupenka na lancraftový 1vs1 turnaj. Doporučujeme ale zaplatit online předem, protože můžete zarezervovat 2 místa pro kamarády. Celou mega lan párty bude doprovázet jako vždy spousta mini akcí, soutěží a dárečků. Zatím mluvíme o 20 přichystaných místech pro WC3 komunitu (řada 8 a 9), ale při vyšší účasti nebude problém místa navýšit (pokud už nebude vyprodáno). Nyní jsou spuštěné orientační registrace hráčů do jednotlivých titulů her.


REGISTRUJ SE


Prosím hráče jako prorok a zodpovídající admin WC3 komunity, aby rozšířily naší řadu v seznamu a to co nejdřív, abychom mohli orientačně počítat s nějakým počtem hráčů. Nebojte se ani platby (že by to byl jen fail), čím dřív zaplatíte, tím lépe pro vás. Například Cult.Cultík je prvním platícím a má zarezervované místa, které skutečně chce. Tahle akce není jen turnaj pro vítěze, ale hlavně setkání s lidmi, které znáte z chatlogu. Je to ideální příležitost pro srazy klanů, které doprovází hluboké emoce z žízně. Je to poznávání online herů. Je to výzva a zabava v jednom. Každý, kdo mi chtěl kdy nafackovat, má nyní příležitost.