Přejít k hlavnímu obsahu

ZeroGravity o IEM6

24. 2. 2012 | 17:52 Counter Strike 1.6
Na webu Natus Vincere vyšel krátký rozhovor s CEO tohoto týmu Alexanderem ‘ZeroGravity’ Kokhanovskyym. Rozpovídal se o nadcházejícícm Intel Extreme Masters, o svým cestách s týmem a o novém LoL týmu. My vám přinášíme jeho překlad.
Výchozí obrázek

Na webu Natus Vincere vyšel krátký rozhovor s CEO tohoto týmu Alexanderem ‘ZeroGravity’ Kokhanovskyym. Rozpovídal se o nadcházejícícm Intel Extreme Masters, o svým cestách s týmem a o novém LoL týmu. My vám přinášíme jeho překlad.

Zdroj: Natus Vincere

Ahoj Zero! Nedávno bylo zveřejněno rozlosování týmů na IEM6 WC. Co si myslíš o výsledcích? Co můžeš říct o protivnících, kteří vám skupinové fázi byli přiděleni?

ZeroGravity: Ahoj! No, bude to extrémně náročné. Když vezmu v úvahu naší nejistou hru na bo1, asi bude náročné se kvalifikovat z prvního místa.

Co si myslíš o Polácích ve vaší skupině? Byli do ní umístěni přestože nebyli v ESL ratngu. Jak si na to reagoval?

ZeroGravity: Myslím, že to byla úplně náhodná věc a nemá smysl se tím zaobírat. S Poláky se rozloučíme až narazí na chlenix, který plánujeme na turnaji použít :-).

V poslední době si se svým týmem na turnaje moc často nejezdil. Proč? Plánuješ jet do Hannoveru?

ZeroGravity: Jasně, du do toho. Chci náš tým podpořit. Moc jsem s nimi teď nejezdil, protože jsem věnoval víc času managementu a rozvoji organzace. To si z mého času ukouslo lví podíl.

Jaké jsou krátkodobé plány organizace? Prozraď nám nějaké malé tajemství.

ZeroGravity: Máme velké ambice :-). Chystáme výstavbu plně vybaveného místa pro bootcampy a pro komentátory. Sledujte nás, příští týden odhalíme několik dalších tajemství! ;)

Nedávno jste sestavili nový LoL lineup. Proč jste vybrali hráče ze zahraničí a ne z Ukrajiny?

ZeroGravity: Ukrajina už svůj top tým má, ale nevykazuje žádné výsledky.

Na fóru jste spustili obchod / aukci. Můžeme si zde koupit nebo vyhrát váš dres nebo ekurzi na bootcamp. Řekni nám o tom více. Bude v budoucnu možné koupit produkty Na`Vi v maloobchodních sítích?

ZeroGravity: Až spustíme nový web, náš obchod nabídne přes 20 různých druhů zboží nebo služeb. Půjdou vyhrát třeba praktická sezení s hráči, lidé budou možnost nás doprovázet na soukromé soutěže a nebo s námi třeba vyjet i na jeden ze světových šampionátů. Sledujte naše fórum a web a zůstaňte v obraze!