Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes od 17:00 první turnaj v SteelSeries lize V

V neděli, 4. března, se odehraje první turnaj ve SteelSeries TM lize V. Bude jím klasické Quickie, jinak řečeno - 1 mapa, 1 hodina, Time Attack.#1 Quickie - stránka turnaje 
Výchozí obrázek

V neděli, 4. března, se odehraje první turnaj ve SteelSeries TM lize V. Bude jím klasické Quickie, jinak řečeno - 1 mapa, 1 hodina, Time Attack.

ssliga

#1 Quickie - stránka turnaje

 

Prvním turnajem ve SteelSeries TM lize V je Quickie. Herní systém je velmi jednoduchý. V neděli 4.1. od 17:00 do 18:00 bude na serveru SteelSeries Quickie cup umístěna jedna předem neznámá mapa. Hráči budou mít jednu hodinu na to, aby na Time Attack serveru zajeli co nejrychlejší čas.

Registrovat se

 

Propojení s MČR 

SteelSeries TMF liga je zapojena do kvalifikace na Mistrovství ČR v počítačových hrách. Z turnajů bude vždy předem určený počet nejlepších pozic získávat body. Na konci období (předěpodobně květen 2012) postoupí nejlepších 16 na finále MČR. Kromě SteelSeries TM ligy V budeme pořádat i další turnaje, ve kterých budete moci získat body a nebudou součástí lig. O tom co a jak se bude bodovat si můžete přečíst na odkaze ZDE.

mcr

Harmonogram ligy

  • Kvalifikace na LAN finále - 15.4. 2012
  • LAN finále – 27.-29.4. 2012
Harmonogram se může dle okolností měnit, sledujte proto aktualizace u jednotlivých turnajů případně rozcestník.

Ceny v lize

Ceny pro ty nejlepší z vás věnují sponzor Mistrovství ČR v počítačových hrách viz níže. V některých turnajních navíc budete moci vyhrát i ceny závislé pouze od výkonu v tom daném turnaji.

1. místo - SteelSeries Sensei + SteelSeries Siberia In-ear Headphone

senseiss

2. místo - Roční předplatné časopisu SCORE

score

3. místo - SteelSeries QCK+

ss

partneri